Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding

Specialist kabelschade en graafschade

Berntsen Mulder is dé specialist op het gebied van kabel- en leidingschades. U kunt bij ons (uiteraard) ook terecht voor het verhalen van schade aan bijvoorbeeld straatmeubilair of uw problemen m.b.t. hoofdstuk 5 van van de Telecomwet.

Op uw verzoek scannen wij kosteloos uw oude schadedossiers. Hierbij beoordelen wij of de schade wellicht onterecht (geheel of ten dele) niet is vergoed door de aansprakelijke partij. Voor meer informatie klikt u hier .

Het verhalen van graafschades aan kabels of leidingen vereist expertise op diverse gebieden. Zo is bijvoorbeeld kennis van het aansprakelijkheidsrecht, de Wet Informatie Uitwisseling Ondergrondse Netten (WION) en aanverwante regelingen, de Telecomwet en de benodigde technische kennis een vereiste voor een succesvol verhaalstraject. Veel van deze kennis is ook nodig voor het succesvol (en snel) verhalen van schade aan uw overige infrastructuur.

De specialisten van Berntsen Mulder hebben allen ruime ervaring in het verhalen van deze schades en zijn derhalve meer dan thuis in dit onderwerp. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld het aan-/verleggen van een kabel of leiding en de daarbij horende juridische problemen.

Heeft u na het bekijken van deze website nog vragen kijkt eens bij de vraag & antwoord pagina, stel een vraag via het contact formulier of neem telefonisch contact op. U krijgt direct een specialist aan de lijn.