Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding

Bent u assurantie-adviseur? Dan kunnen wij u wellicht helpen!

Wij helpen u en uw klanten graag.Bent u assurantie-adviseur? Dan heeft u mogelijk klanten die juridische hulp van een advocaat nodig hebben.

Wilt u overleg over een kwestie of een klant laten bijstaan door een advocaat, belt u ons dan gratis en vrijblijvend via tel. 0172 - 42 70 71.

Voor assurantie-adviseurs is Berntsen Mulder Advocaten een aantrekkelijke partner. Waarom? Dat leest u hieronder.

Ervaring

Berntsen Mulder Advocaten heeft veel ervaring op diverse rechtsgebieden. Of het nu gaat om letselschade, arbeidsrecht, bouw- en huurrecht, ondernemingsrecht of familierecht: wij hebben de ervaring in huis. En de lijnen zijn kort.

Betrouwbaarheid

Neem gerust contact op over samenwerkingBerntsen Mulder Advocaten bestaat al ruim 23 jaar. In die tijd is een naam van betrouwbaarheid opgebouwd. Vaste klanten weten ons steeds opnieuw te vinden.

Expertise

Onze advocaten en juristen zijn meesters in hun vakgebied. Wij zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen in ons vakgebied. Wij zijn gespecialiseerd en worden jaarlijks bijgeschoold op ons vakgebied. Of wij scholen anderen bij op ons vakgebied.

Vrije advocaatkeuze bij rechtsbijstandsverzekering

Letselschadeslachtoffers die een beroep doen op hun rechtysbijstandsverzekering mogen in veel gevallen zelf hun advocaat keizen. Zij hebben 'vrije advocaatkeuze'. Wij geven daar graag meer uitleg over.

Les geven

Voor de partijen waar wij mee samenwerken organiseren wij regelmatig ook gratis jurisprudentie-updates. Zo bent u op de hoogte van de laatste juridische ontwikkelingen.

Samenwerking

Wij werken graag met u samen.

Wilt u weten wat wij voor u als assurantie-adviseur kunnen betekenen? Dan drinken wij graag een kopje koffie met u.
Neem voor een afspraak contact op met mr. Karin Nijman-Weninger via tel. 0172-427071 of mail k.nijman@berntsenmulder.nl.

Bel met advocaat-partner Karin Nijman