Berntsen Mulder Advocaten logo

mr. N. Schreurs

mr. N. Schreurs

advocaat-partner en mediator familierecht

n.schreurs@berntsenmulder.nl linkedin

Nieke Schreurs studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam en studeerde af met een scriptie op het gebied van familierecht. Deze scriptie had als onderwerp 'verplichte mediation' en zij kreeg hiervoor een prijs van het Nederlands Mediation Instituut.

Na haar studie is Nieke aan de slag gegaan bij de Rechtbank Amsterdam, waar zij met rechters heeft samengewerkt op het gebied van personen- en familierecht. Hier heeft zij ruime ervaring opgedaan in uiteenlopende personen- en familierechtprocedures en heeft zij zich onder meer kunnen specialiseren op het gebied van het alimentatierecht.

Sinds 2007 is Nieke als advocaat personen- en familierecht werkzaam bij Berntsen Mulder Advocaten. In 2013 trad zij toe tot de maatschap en is als managing partner verantwoordelijk voor het personeelsbeleid binnen kantoor.

 

Verder is Nieke één van de drie mediators van Berntsen Mulder Advocaten. Nieke is lid van branchevereniging vFAS, als echtscheidingsadvocaat en scheidingsmediator.

"Het leuke aan mijn werk is dat ik het iedere keer weer een uitdaging vind om tot de kern van een geschil te komen. Ik streef ernaar om op een efficiënte manier een oplossing te vinden. Mijn ervaring is dat wanneer je betrokken bent bij de zaak, helder communiceert en doortastend optreedt, je ook echt iets voor iemand kan betekenen."


Ondersteuning: Heidi van den Oever
Telefoonnummer: 0172 - 42 71 95

Terug naar overzicht