Berntsen Mulder Advocaten logo

N. Mehadi

N. Mehadi

faillissementsmedewerker

n.mehadi@berntsenmulder.nl linkedin

Najat Mehadi is als faillissementsmedewerkster al sinds 2001 verbonden aan Berntsen Mulder Advocaten. Najat is in de faillissementspraktijk uitgegroeid tot een allrounder op administratief en financieel gebied.

Haar werkzaamheden bestaan uit het inventariseren van de schulden en vorderingen in een failliet bedrijf. Verder zorgt zij ervoor dat de verplichtingen richting de rechtbank worden uitgevoerd en bewaakt. In faillissementen houdt Najat zich tevens bezig met uren- en kostenbewaking. Zij houdt de vinger aan de pols bij de afwikkeling en uiteindelijk de afronding van faillissementszaken.

In haar dagelijks werk onderhoudt Najat de contacten met onder meer het UWV, de Belastingdienst en Pensioenfondsen. Ze assisteert de curatoren van Berntsen Mulder Advocaten in alle overige werkzaamheden.

"Geen enkel bedrijf kijkt uit naar de komst van de curator die op de eerste dag van het faillissement de werknemers vertelt dat het ‘einde oefening’ is. Die de administratie in beslag neemt. Die nieuwe sloten op de deur zet en daarna alles wat van waarde is verkoopt. Toch is het de taak van de faillissementsmedewerkster om werknemers en crediteuren goed te informeren en de curator in alle werkzaamheden zodanig te assisteren dat de failliete boedel zo inzichtelijk en verantwoordelijk mogelijk kan worden afgewikkeld. Door de afwisselende en veelzijdige functie is geen dag voor mij hetzelfde!"

Terug naar overzicht