Berntsen Mulder Advocaten logo

mr. M.T. Eckhart

mr. M.T. Eckhart

advocaat arbeidsrecht

m.eckhart@berntsenmulder.nl linkedin

Marise Eckhart is jurist arbeidsrecht bij Berntsen Mulder Advocaten in Alphen aan den RijnMarise Eckhart studeerde in 2014 af aan de Universiteit van Amsterdam voor zowel haar Master Privaatrecht als haar Master Arbeidsrecht. Tijdens haar studie werkte zij als juridisch medewerker op een advocatenkantoor en was zij vrijwilliger bij de Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer in Amsterdam.

Na het afronden van haar studies werkte Marise drie jaar fulltime als jurist op een advocatenkantoor en behandelde zij zaken binnen het algemeen civiel- en arbeidsrecht.

In 2017 stapte zij over naar Berntsen Mulder Advocaten en werd zij beëdigd als advocaat. Marise staat zowel werkgevers als werknemers bij.

“Ik vind het arbeidsrecht een heel dynamisch vakgebied. Elke opvolgende regering tracht de arbeidsmarkt te beïnvloeden met nieuwe wetgeving. De interpretatie daarvan leidt steeds tot vernieuwende uitspraken. Het is daardoor actueel en onderhevig aan snelle veranderingen. Het is een vakgebied dat heel dicht bij mens en maatschappij staat. Het raakt in zekere zin het bestaan van zowel particulieren als ondernemingen. Het gaat ergens over: over mensen, hun dagelijks leven, hun inkomen. Het geeft mij veel voldoening mijn cliënten bij dit soort belangrijke onderwerpen in hun (zakelijke) leven bij te staan.”


Marise Eckhart is te bereiken via tel. 0172 - 42 71 94 of via e-mail.


Sietske SalentijnOndersteuning: Sietske Salentijn
Tel. 0172 - 42 71 94

 

 

 

Terug naar overzicht