Berntsen Mulder Advocaten logo

mr. M.J.S. Bakkenhoven

mr. M.J.S. Bakkenhoven

jurist ondernemingsrecht, faillissementsrecht en loonschade

m.bakkenhoven@berntsenmulder.nl linkedin

Marco Bakkenhoven is als jurist verbonden aan Berntsen Mulder Advocaten. Hij versterkt de faillissementspraktijk en ondersteunt de curatoren. Marco is tevens door de rechtbank aangewezen als zelfstandig behandelaar van kleinere faillissementen. Daarnaast schrijft hij notities en processtukken voor de secties ondernemingsrecht, loonschade en letselschade.

Zijn kennis deed hij op tijdens zijn studie rechten aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij in 2011 zijn master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk behaalde.

Marco schept er genoegen in een casus juridisch tot de bodem uit te pluizen. Als hij aan het eind van zijn werkdag zijn wetbundels dichtslaat en zijn dossiers terzijde legt, opent Marco graag thuis zijn laptop voor zijn tweede passie: het produceren en ten gehore brengen van muziek.

“Het mooie aan het recht vind ik dat er op iedere juridische vraag, hoe gecompliceerd de casus ook is, altijd een finaal antwoord te vinden is. De zoektocht naar dit antwoord intrigeert mij steeds weer. De constante wisselwerking tussen diepgaande theorie en hands-on praktijk die hiervoor benodigd is, houdt het juristenvak leuk en interessant.”

Tel: 0172-49 43 45

Terug naar overzicht