Berntsen Mulder Advocaten logo

mr. L. van Wassenberg

mr. L. van Wassenberg

advocaat en mediator familierecht en erfrecht

l.vanwassenberg@berntsenmulder.nl linkedin

Lisanne van Wassenberg studeerde in het jaar 2009 af aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar master heeft ze diverse verdiepingsvakken in het familierecht gevolgd. Ook heeft zij tijdens haar studie stage gelopen bij Rechtbank Amsterdam waarbij zij diverse zittingen op het gebied van het familierecht heeft bijgewoond.

Familierecht

Sinds het jaar 2010 is Lisanne werkzaam als advocaat, waarbij haar belangstelling voor het familierecht nog verder toenam en zij met name zaken behandelde op dit rechtsgebied. Lisanne is zich vervolgens verder gaan specialiseren op het gebied van het familierecht. Naast haar werkzaamheden als advocaat is Lisanne ook werkzaam als mediator. Zij is eveneens aangesloten bij de vFAS, de vereniging van familierechtadvocaten en scheidingsmediators.

Vanaf 2017 is Lisanne als advocaat familierecht en erfrecht en als mediator werkzaam bij Berntsen Mulder Advocaten. 

Doorzettingsvermogen

In haar vrije tijd speelt Lisanne op hoog niveau tafeltennis. Haar doorzettingsvermogen komt niet alleen terug bij het beoefenen van deze sport, maar komt ook in haar werk tot uitdrukking.

"Het mooie van mijn werk vind ik de uitdaging om het beste resultaat voor cliënt in een zaak te bereiken. Zo mogelijk in onderling overleg en anders door middel van het voeren van een procedure. Samen met cliënt bespreek ik de te bewandelen route, waarbij opgeven niet in mijn woordenboek voorkomt. Mijn doorzettingsvermogen zorgt ervoor dat zaken tot een goed einde worden gebracht. De tevredenheid van cliënten bij het goed afwikkelen van een zaak, geeft mij veel voldoening."


Heidi van den OeverOndersteuning: Heidi van den Oever
Tel. 0172 - 427195

 

 

Terug naar overzicht