Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding

Berntsen Mulder Advocaten opnieuw sponsor 10 km prestatieloop tijdens 20 van Alphen 2018

Berntsen Mulder Advocaten is opnieuw sponsor van de 10 km prestatieloop tijdens de 20 van Alphen 2018. Dit grootse hardloopevenement vindt traditioneel plaats op de eerste zondag van maart. In 2018 is dat op zondag 4 maart.

Het is voor het vijfde achtereenvolgende jaar dat het kantoor zich verbindt aan de 10 km prestatieloop. "We vinden het belangrijk ons steentje bij te dragen aan een mooi en sportief evenement in Alphen aan den Rijn," zegt advocaat Matthijs Mulder. "Veel mensen doen elk jaar met veel plezier mee aan de 10 km prestatieloop. Daarom zijn we er trots op dat we het ook bij de komende editie de Berntsen Mulder Advocaten prestatieloop mogen noemen. We hopen uiteraard dat er weer veel mensen de uitdaging aangaan en meelopen. Dat kan zijn als prestatieloper, maar ook als recreatief loper.

Team Berntsen Mulder Advocaten

Berntsen Mulder Advocaten doet ook dit jaar weer mee met een eigen team van deelnemers. Hardlopers die een link hebben met het kantoor, kunnen zich aanmelden voor Team Berntsen Mulder Advocaten.

Promofilmpje

We hebben een promofilmpje gemaakt. Hieronder is het te zien.

Editie 2016

In 2016 waren wij ook sponsor van de 10 km prestatieloop. Tijdens deze editie vormden wij samen met ondernemersvereniging VOA en 4Sport Training Center een team van 150 personen. Ons snelste team werd dat jaar nèt vierde tijdens de Businessloop.

Editie 2015

Foto boven: Het team van Berntsen Mulder Advocaten tijdens de editie van maart 2015.

Editie 2014

In 2014 was ons kantoor voor het eerst naamsponsor van de 10 km prestatieloop.