Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
09 juli 2018

Zomervakantie? In de zomer gaan onze gratis juridische spreekuren gewoon door!

In de zomer gaan onze gratis inloopspreekuren gewoon door.Het is dan wel zomervakantie, maar wij werken gewoon door. Onze gratis inloopspreekuren gaan dus ook gewoon door.

Dus wie in de vakantie geholpen wil worden met een juridsch probleem, kan altijd langskomen voor een eerste gratis adviesgesprek.

We bieden spreekuren aan op gebied van letselschade, familierecht en arbeidsrecht.

Spreekuur letselschade

Ons spreekuur letselschade vindt wekelijks plaats op dinsdag, van 16.00 uur tot 18.00 uur. Een jurist of advocaat letselschade zit klaar om vragen over letselschade en smartengeld te beantwoorden. Dat is op onze locatie aan de Wilhelminalaan 12 in Alphen aan den Rijn.

Spreekuur familierecht

Ons spreekuur familierecht vindt wekelijks plaats op dinsdag, van 9.00 uur tot 11.00 uur. Een advocaat familierecht is paraat om vragen over scheiding, alimentatie, omgangsregelingen, ouderschapsplannen of erfeniskwesties te beantwoorden. Dit is op onze locatie aan het Burgemeester Visserpark 13 in Alphen aan den Rijn.

Ons spreekuur familierecht in de bibliotheek vindt in de vakantie alleen op donderdag 19 juli plaats, van 16.00 uur tot 16.30 uur in de blibliotheek aan het Aarplein. In de maand augustus gaat dit spreekuur niet door. Vanaf 13 september vindt het spreekuur in de bibliotheek tweewekelijks plaats.

Spreekuur arbeidsrecht

Ons spreekuur arbeidsrecht vindt wekelijks plaats op donderdag, van 15.30 uur tot 17.30 uur. Een advocaat of jurist arbeidsrecht zit paraat om vragen over ontslag, re-integratie, arbeidsomstandigheden, arbeidsconflicten, transitievergoedingen en nog veel meer te beantwoorden. Dit is op onze locatie aan het Burgemeester Visserpark 13 in Alphen aan den Rijn.


Voor de inloopspreekuren is het niet nodig een afspraak te maken. Maar het mag uiteraard wel. Bel dan met 0172 - 494345.

Kunt u niet langskomen op deze dagen, dan is het altijd mogelijk om even te bellen voor een afspraak. Mogelijk kunnen we u op een ander moment helpen.