Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
25 november 2015

Zieke werknemer in dienst?

Heeft u een zieke werknemer in dienst?

Wat is loonschade?

Als een werknemer in de afgelopen 5 jaar ziek is geweest, of momenteel ziek is, door een ongeval waarvoor een andere partij aansprakelijk is, kunt u loonschade verhalen. 
De werkgever van de zieke werknemer kan namelijk het netto salaris en veel bijkomende kosten terugkrijgen. De verzekeraar van de aansprakelijke partij betaalt dit.

Wat doet Berntsen Mulder Advocaten?

Ons Alphense advocatenkantoor Berntsen Mulder Advocaten was als eerste advocatenkantoor van Nederland gespecialiseerd in loonschade. Naast vele andere rechtsgebieden (arbeidsrecht, letselschade, familierecht) hebben wij nog steeds één van de grootste loonschadepraktijken van het land. En dat allemaal bij u om de hoek!

Wat kost het?

Wij kunnen deze loonschadeservice heel voordelig aanbieden dankzij onze jarenlange ervaring en efficiency. Wij kunnen een vaste prijsafspraak maken in dit soort zaken.
Wanneer wij niets voor u kunnen verhalen, dan kost het u ook niets.

Meer weten?

Wil u meer weten? Kijk dan eens op deze website op de pagina loonschade. Of neem direct contact op met onze loonschadespecialist Heleen Veldink. Bel 0172-427075. Of vul onderstaand formulier in.