Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
16 oktober 2014

Workshop over veranderingen in het arbeidsrecht

Jos van Bohemen geeft op donderdag 30 oktober een gratis workshop over de veranderingen in het nieuwe arbeidsrecht.

U heeft er in het nieuws vast wel eens iets over gehoord: het arbeidsrecht gaat namelijk veranderen. De politiek praat al tijden over de nieuwe wet Werk en Zekerheid. Dat er iets gaat veranderen is zeker. Maar wat? En wat betekent dat voor u als ondernemer? Of voor werknemers? Hoe dan ook is het belangrijk te weten welke veranderingen op stapel staan, per wanneer en vooral: hoe krijgt u daar mee te maken. Jos van Bohemen is advocaat arbeidsrecht en weet er alles van. Hij praat u op concrete wijze bij en wijst u op belangrijke punten op het gebied van ontslag, overeenkomsten, proeftijden, concurrentiebedingen en nog veel meer.

Meedoen aan de workshops is gratis. In twee uur tijd wordt u – informeel en interactief – bijgepraat over concrete ontwikkelingen met juridisch belang. Schrik niet: dat gebeurt op een toegankelijke manier! Laat dat maar aan onze advocaten over.

Heeft u interesse in deze workshop? Meld u dan aan. Simpelweg door op de oranje button te klikken. De workshops worden gegeven in het kantoor van Berntsen Mulder Advocaten aan de Wilhelminalaan 12 (2405 ED) in Alphen aan den Rijn. De aanvang is telkens 15.30 uur en de workshops duren tot 17.30 uur. Halverwege houden we en pauze en na afloop staat een borrel klaar.
Aanmelding is verplicht, er is maximaal plek voor 15 personen. Een echte BMA-workshop is leerzaam, maar ook nog eens goed voor de contacten.