Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
06 november 2014

Workshop ‘Help, mijn klant gaat failliet!’

De laatste jaren gaan bedrijven bij bosjes failliet. De crisis grijpt om zich heen. Voor u als ondernemer is een faillissement een groot risico. Wat als één of meer van uw klanten failliet gaan en u had net een forse rekening gestuurd? Die rekening wordt dan misschien niet betaald. Kun u zich daartegen wapenen? Wat zijn de regels? Wat zijn uw rechten? Wat zijn uw plichten? Kunt u fluiten naar uw geld? Vist u achter het net?

Over dit onderwerp geeft Lucas Daum een workshop op donderdag 27 november, van 15.30 uur tot 17.30 uur.

Deze workshop gaat met name over de situatie waarin u als ondernemer terecht komt als u een klant of debiteur hebt die failliet dreigt te gaan of wellicht al failliet is. Maar mr. Daum zal ook in grote lijnen de situatie behandelen waarin een bedrijf komt als het failliet gaat of dreigt te gaan. Het is natuurlijk niet te hopen, maar wat gebeurt er als u het zelf niet dreigt te redden? Wanneer komt u in de gevarenzone? Wanneer dreigt u als bestuurder persoonlijk aansprakelijk te worden? Kunt u zich daartegen indekken? Hoe reorganiseert u een onderneming? Curator Lucas Daum weet er alles van en vertelt in heldere taal hoe het zit.

Deelname aan deze workshop is gratis, maar aanmelding is verplicht. Het maximum aantal deelnemers is twaalf. De workshop wordt gehouden in ons kantoor aan de Wilhelminalaan 12 (2405 ED) in Alphen aan den Rijn. Let op: in het centrum van Alphen aan den Rijn geldt betaald parkeren.

Aanmelden kan via onderstaande button.