Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
21 oktober 2016

Uitnodiging kennissessie uitleg jaarrekening

Accountant Dirk Beck

Berntsen Mulder Advocaten en Syncount Accountants geven woensdag 16 november gezamenlijk een kennissessie over 'de jaarrekening'. U bent uitgenodigd. Voor u zijn er geen kosten aan verbonden.

De kennissessie wordt gehouden in het kantoor van Syncount Accountants en Belastingadviseurs (link) in Bodegraven (adres en route) en duurt van 16.00 uur tot 17.30 uur. Ontvangst vanaf 15.30 uur.

De sprekers zijn accountant Dirk Beck en advocaat Matthijs Mulder. Zij zullen helder uitleg geven over alles wat met een jaarrekening te maken heeft. Wat is een jaarrekening? Wat moet er op staan? Is een jaarrekening verplicht? Wat is het doel van een jaarrekening? Hoe lang moet u een jaarrekening bewaren? Hoe zorgt u dat een jaarrekening klopt? Zo zijn er tal van vragen die worden beantwoord. Uiteraard zijn ook uw vragen over jaarrekening te stellen.

Advocaat Matthijs Mulder

Aanmelden

Aanmelden voor de kennissessie kunt u doen door te bellen naar Syncount via tel. 0172-619224. Een mail sturen kan ook. Aanmelden vóór 11 november.

Over de sprekers

Dirk Beck is 25 jaar in het accountantsvak actief. Hij is allround financieel accountant-adviseur. Ook is hij extern accountant in de controlepraktijk.

Matthijs Mulder is advocaat-partner bij Berntsen Mulder Advocaten. Hij is 26 jaar advocaat en gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Zijn klanten zijn met name MKB'ers.


Samengevat

  • Wat? Kennissessie over jaarrekening
  • Wie? Door accountant Dirk Beck en advocaat Matthijs Mulder
  • Kosten? Gratis
  • Wanneer? Woensdag 16 november 2016
  • Waar? Kantoor Syncount, Klipperaak 201, Bodegraven
  • Hoe laat? Van 16.00 uur tot 17.30 uur. Ontvangst vanaf 15.30 uur