Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
28 april 2015

Terugblik juridisch spreekuur: werknemers onder druk gezet?

Elke laatste vrijdag van de maand houdt Berntsen Mulder Advocaten juridisch spreekuur bij WerkVinden 2.0. Afgelopen vrijdag 24 april was advocaat Pierre van Geffen aanwezig om vragen van bezoekers te beantwoorden. Een korte terugblik:

"Op 24 april jongstleden weer een boeiend juridisch spreekuur voor WerkVinden 2.0. gehouden. Dit keer viel vooral op dat werknemers nogal eens door werkgevers onder druk worden gezet om akkoord te gaan met een bepaald voorstel. Bijvoorbeeld een voorstel tot beëindiging van het dienstverband of tot wijziging van de arbeidsvoorwaarden. Daarbij worden ze door de werkgevers bewust of onbewust onjuist voorgelicht over hun rechten. Wanneer je als werknemer niet precies weet wat je rechten zijn, weet je ook niet of je er goed aan doet om akkoord te gaan met zo’n voorstel. Goed om te zien dat werknemers het Juridisch spreekuur aangrijpen het voorstel van hun werkgever te laten screenen door een advocaat.”


Gratis advies op de Dag van het Arbeidsrecht

Vragen over het (nieuwe) arbeidsrecht? Op vrijdag 1 mei houdt Berntsen Mulder Advocaten weer de jaarlijkse Dag van het Arbeidsrecht. Voor meer informatie en aanmelden, kijk op onze pagina over De Dag van het Arbeidsrecht.