Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
22 mei 2017

Start van iSt@rt is veelbelovend

iSt@rt helpt startende ondernemers goed te starten.Eind maart is het bedrijfsleven in Alphen aan den Rijn gestart met iSt@rt, een tweewekelijks inloopspreekuur voor startende ondernemers. Berntsen Mulder Advocaten is één van de bedrijven die zijn kennis inzet om anderen te helpen. Ondertussen hebben de eerste ontmoetingen plaatsgevonden en deze zijn veelbelovend.

Het spreekuur wordt tweewekelijks gegeven op non-profitbasis. Doel is ondernemers een vliegende start te geven.

Wat is iSt@rt?

iSt@rt is hét informatie- en kennisplatform voor startende ondernemers in de gemeente Alphen aan den Rijn. Een portaal waar je antwoorden kunt vinden op veel vragen waar startende ondernemers mee rondlopen. Hoe richt ik mijn organisatie in? Kan ik financiering krijgen voor mijn plan? Waar liggen de commerciële kansen? Welke leveringsvoorwaarden moet ik hanteren? iSt@rt is een dienst van iFlow Ondernemingshuis, in nauwe samenwerking met de Vereniging van Ondernemingen (VOA) en de gemeente Alphen aan den Rijn.

Hoe gaat het in z’n werk?

Iedere twee weken wordt op vrijdagmiddag in iFlow een gratis spreekuur georganiseerd waar startende ondernemers terecht kunnen. Je vindt er experts op het gebied van ondernemen, wet- en regelgeving, financiering, bedrijfskundige coaching, organisatie en fiscaliteit. Ook wanneer de adviseurs niet direct antwoord hebben op specifieke vragen kunnen zij starters toch verder helpen via hun netwerk. Kortom: bij iSt@rt vind je alles onder één dak.

De volgende iStart vindt plaats op vrijdag  26 mei 2017 tussen 13.00 uur en 17.00 uur in het iFlow Ondernemingshuis, Europaplein 10 in Alphen a/d Rijn. De data erna: 9 juni en 23 juni 2017.

Maak een afspraak via ondernemen@iflowalphen.nl, bel 0172-748150, of loop gewoon vrijblijvend binnen als je tijd hebt.

iSt@rt is een initiatief van Vereniging van Ondernemingen Alphen aan den Rijn (VOA), Flynth Adviseurs & Accountants, Rabobank Groene Hart, Ondernemersklankbord, de gemeente Alphen aan den Rijn, Berntsen Mulder Advocaten, Wille Donker, iFlow Ondernemingshuis e.a.