Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
20 augustus 2018

Rondje Kilimanjaro op fiets voor Amref Flying Doctors

Matthijs Mulder in training voor de Africa ClassicAdvocaat Matthijs Mulder gaat met twee bevriende Alphense ondernemers een rondje rond de Kilimanjaro fietsen. Doel is geld ophalen voor Amref Flying Doctors.

Mulder gaat samen met Marcel Oostveen en Sandra Oostveen in oktober op avontuur in Tanzania: de Africa Classic. Zij doen dit in het team van Alphen voor Amref, een sponsor fietstocht van 400 km door Tanzania met als doel sponsoring van de Amref Flying Doctors.

Momenteel is het drietal volop in training. De tocht in Afrika gaat over 400 kilometer, over betrekkelijk slechte en vaak onverharde wegen. Dan is het ook nog eens een behoorlijk bergachtig landschap. In totaal gaat het om meer dan 4000 hoogtemeters. Het kan pittig worden. Maar het trip heeft er alles voor over om zoveel mogelijk geld bijeen te fietsen. Op het moment van dit schrijven heeft Matthijs al 3999 euro op de teller staan. Bekijk het bedrag of sponsor Matthijs Mulder direct op zijn profielpagina.

Benefietavond

Zij zijn al volop bezig met allerlei inzamelingsacties, en gaan daar ook nog mee door tot op de dag van vertrek. Eén van de acties, is een speciale benefietavond in Theater Castellum. Die avond komen Remco Claassen en Gert Jacobs (allebei onbezoldigd!) naar Alphen om te vertellen over hun passie.

Iedereen is welkom om te komen kijken en luisteren naar dit inspirerende en leerzame duo. Het kost 49 euro, een bedrag dat volledig naar het goede doel gaat. Want ook Theater Castellum rekent geen huur.

  • Wanneer? Woensdag 5 september, van 19.00 uur tot 22.00 uur.
  • Waar? Theater Castellum, Alphen aan den Rijn
  • Voor wie: iedereen die naar goede verhalen wil luisteren én een goed doel wil steunen.

Sprekers

Er zijn twee fantastische sprekers uitgenodigd:

Remco Claassen is al jarenlang de best gewaardeerde leiderschap trainer van Nederland. Hij wordt veel gevraagd voor trainingen en presentaties over leiderschap, persoonlijke effectiviteit, time management en work-life balance. Daarnaast heeft hij een tweede specialisme: invloed en beïnvloeding. Remco ontdekte als trainer hoe je maximale impact krijgt in gesprekken, vergaderingen, pitches en presentaties. Hij laat ons ervaren welke krachtige en verfijnde technieken je kunt gebruiken om een ander om je vinger te winden.

Gert Jakobs nam 5 keer deel aan de Tour de France met de PDM ploeg. In 1984 deed hij mee aan de Olympische Zomerspelen in de 100km ploegenachtervolging.
Hij werd gezien als de Meesterknecht en zorgde ervoor dat de kopmannen konden winnen. Zijn carrière en zijn leven kende vele diepte- en hoogtepunten. Nu vertelt Gert met passie en humor over zijn ervaringen in de presentatie “Zonder Meesterknecht Geen Succes”.

Voor deze bijzondere avond hebben Remco en Gert hun bijdrage kosteloos toegezegd. Dit doen zij omdat zij Amref Flying Doctors ook een warm hart toedragen.

Daarom kunnen wij deze avond organiseren en vragen wij een bijdrage van slechts €49,- (ex 6% BTW).

Toegangskaarten kunnen rechtstreeks bij Theater Castellum worden besteld. Betaling verloopt via iDeal.