Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
02 maart 2017

Ronald Ligtenberg geeft startschot Berntsen Mulder Advocaten Prestatieloop tijdens 20 van Alphen

Ronald Ligtenberg geeft het startschot van de 10 km BMA prestatieloopSchaatser Ronald Ligtenberg uit Leimuiden heeft dit jaar de eer om het startschot voor de 10 kilometer Berntsen Mulder Advocaten Prestatieloop tijdens de 20 van Alphen te mogen geven.

Normaal gesproken gaat de schaatser bij het klinken van een startschot zelf van start op de smalle ijzers. Voor deze gelegenheid mag hij echter zelf het startpistool hanteren. "Hartsikke leuk om te doen," aldus de jonge schaatser. "Ik heb zoiets nog nooit gedaan. Het lijkt me prachtig als honderden hardlopers in beweging komen op het moment dat ik de trekker overhaal."

Berntsen Mulder Advocaten is sponsor van de schaatser uit Leimuiden. "Voor een sportief evenement als de 20 van Alphen leek het ons mooi om het startschot door een sporter te laten geven," aldus advocaat Matthijs Mulder.

De 10 kilometer Prestatieloop is één van de populairste afstanden tijdens de 20 van Alphen, komende zondag 5 maart. Voor de loop hebben bijan 1000 lopers vooraf ingeschreven. Als zondag de zon doorbreekt, verwacht de organisatie dat er op de dag zelf nog een flink aantal loopfanaten bij komen.

De start van de 10 kilometer Prestatieloop en Businessloop vindt plaats om 14.10 uur voor het gemeentehuis.

Uiteraard is het centrum van Alphen al vanaf 10.30 uur centrum van sportiviteit en gezelligheid. Dan gaat de eerste loop van start: de 1 km Familyrun. Daarna volgen de diverse lopen, die samen het evenement 20 van Alphen vormen. Meer over starttijden en het parcours is uiteraard te vinden op de website van de 20 van Alphen.