Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
05 november 2015

Nieuwsbrief 29 oktober 2015

NIEUWSBRIEF   oktober 2015
 
 
Nieuwe samenwerking met VOA en 4Sport bij 20 van Alphen 2016
We gaan weer hardlopen!
We gaan weer hardlopen!Voor het derde achtereenvolgende jaar is Berntsen Mulder Advocaten naamsponsor van de 10 kilometer prestatieloop tijdens de 20 van Alphen. Met veel plezier dragen we ons steentje weer bij aan dit mooie Alphense sportevenement.
 
Maar... we doen het dit jaar weer een tikkeltje anders. Er is een samenwerking ontstaan tussen ondernemersvereniging VOA en 4Sport Training Center. Samen hebben we als doel een team van 150 hardlopers op de been te brengen.
 
We nodigen relaties van Berntsen Mulder Advocaten, VOA of 4Sport uit zich in te schrijven en mee te doen.
 
Meer weten?
 
 
Direct aanmelden? Klik op onderstaande button:
 
 
 
 
 
Reminder: dinsdag 10 november
Lusten of lasten? Kennissessie over Wet Werk en Zekerheid en Garantiebanen
Kennissessie arbeidsrecht.Zijn de nieuwe Wet Werk en Zekerheid en de Wet Garantiebanen nu eigenlijk een lust of een last voor werkgevers? Is het kommer en kwel, of zitten er ook kanten aan waar u uw voordeel mee kunt doen?
 
Samen met Werkgevers Servicepunt Rijnstreek en ondernemersvereniging VOA organiseren wij daarom op dinsdag 10 november van 16.30 uur tot 18.30 uur een gratis kennissessie. Namens Berntsen Mulder Advocaten zal advocaat Jos van Bohemen vertellen over de eerste ervaringen met de nieuwe Wet Werk en Zekerheid en geeft hij tips en tricks.
 
Meer weten of aanmelden? Klik hier.
 
Vacature
Gezocht: advocaat personenschade
Gezocht: advocaat personenschadeWij zijn op zoek naar een advocaat personenschade om onze groeiende afdeling letselschade te versterken.
 
Lees de complete vacature op onze website.
 
Handig om te weten
Help! Ik ben opgeroepen als getuige. Wat nu?
Eed afleggenRegelmatig worden mensen opgeroepen om in een proces als getuige op te treden. Dat kan zijn in een strafproces of civiel proces. In dit artikel gaat het alleen om de situatie in een civiel proces.
 
Wat gebeurt er als u een aangetekende brief op de deurmat treft, met de oproep een getuigenverklaring af te leggen? Wat betekent dit precies? Hoe gaat dit in zijn werk? Wat mag wel en wat mag niet? Wat zijn uw rechten en plichten?
 
Getuigen worden opvallend vaak niet of nauwelijks geïnformeerd over wat zij kunnen verwachten.
 
Speciaal hiervoor hebben wij een informatiebrief opgesteld. Deze informatie is alleen van toepassing als het gaat om een civiel proces. De informatie is ook te lezen op onze website.
 
Meer weten?
 
 
 
Vorige nieuwsbrief gemist? Klik hier!Onze vorige nieuwsbrieven gemist? Geen nood, hij is terug te lezen op onze website.
 
 
Lees ook deze blogs:
Ondernemingsrecht
 
 
 
 
 
Arbeidsrecht
 
 
 
 
Berntsen Mulder Advocaten
Faillissementen | Familierecht | Arbeidsrecht | Kabelschade
Burgemeester Visserpark 13-15
2905 CP Alphen aan den Rijn
tel. 0172 - 49 43 45
 
Letselschade | Loonschade | Incasso| Ondernemingsrecht | Bouwrecht
Wilhelminalaan 12
2405 ED Alphen aan den Rijn
tel. 0172 - 42 41 72