Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
27 augustus 2015

Nieuwsbrief 27 augustus 2015

NIEUWSBRIEF   augustus 2015
 
 
Gratis adviesgesprekken rond themadag bij Berntsen Mulder Advocaten
Dag van de Scheiding: vrijdag 11 september
Familierechtadvocaat Nieke SchreursWij doen ook dit jaar weer mee met de landelijke Dag van de Scheiding op vrijdag 11 september.
 
Mensen kunnen zo op een laagdrempelige manier een advocaat om advies vragen over (echt-)scheiding of andere zaken die met familierecht te maken hebben.
 
"Bij een scheiding is goede begeleiding heel belangrijk," zegt advocaat familierecht Nieke Schreurs (foto). "Familierechtzaken hebben een enorme persoonlijke impact op mensen. Scheidingen, een goede regeling voor de kinderen vaststellen, de hoogte van kinderalimentatie berekenen: ze hebben directe uitwerkingen op de persoonlijke levenssfeer van betrokkenen."
 
Op deze dag - en de week erna - kunnen belangstellenden op afspraak een gratis adviesgesprek voeren bij ons op kantoor. Wilt u direct een afspraak maken? Bel dan 0172-427195. Of mail.
 
 
Weten welke onderwerpen aan bod kunnen komen? Lees ze hier.
 
 
 
 
 
Kraanongeval met juridische gevolgen in Alphen aan den Rijn
Kraanongeval Alphen (foto: Bernie Putters)Op maandag 3 augustus werd Alphen aan den Rijn opgeschrikt door een grootschalig kraanongeval.
 
Twee kranen en een brugdek vielen op een aantal panden aan de Hooftstraat.
 
Gelukkig zijn er geen menselijke slachtoffers gevallen. Wie de chaos ziet die door de vallende kranen is veroorzaakt, kan alleen maar concluderen dat het een wonder is dat er geen doden zijn gevallen.
 
Nu het stof is neergedaald, is de juridische afhandeling begonnen. Ook Berntsen Mulder Advocaten is daarbij betrokken. Op onze website is een artikel te lezen over hoe om te gaan met schade door dit ongeval.
 
Lees verder: Kraanongeval Alphen.
 
Vorige nieuwsbrief gemist? Klik hier!Wegens vakantie onze vorige nieuwsbrief gemist? Geen nood, hij is hier nog te lezen.
 
Onder meer met belangrijk nieuws voor iedereen met een website (bedrijven en particulieren)
 
Lees ook deze blogs:
 
 
 
 
 
 
Berntsen Mulder Advocaten
Faillissementen | Familierecht | Arbeidsrecht | Kabelschade
Burgemeester Visserpark 13-15
2905 CP Alphen aan den Rijn
tel. 0172 - 49 43 45
 
Letselschade | Loonschade | Incasso| Ondernemingsrecht | Bouwrecht
Wilhelminalaan 12
2405 ED Alphen aan den Rijn
tel. 0172 - 42 41 72