Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
03 december 2015

Nieuwsbrief 26 november 2015

NIEUWSBRIEF   november 2015
 
 
Nestor Berntsen Mulder Advocaten vertelt in vogelvlucht over jubileum
Guus Berntsen 35 jaar advocaat
Guus Berntsen in 1980.We hadden een bijzonder jubileum deze maand. Op 7 november was Guus Berntsen (op bijgaande foto in 1980) maar liefst 35 jaar advocaat. Al deze jaren hield hij kantoor in Alphen aan den Rijn.
 
De advocaten die zo lang in Alphen aan den Rijn werken, zijn op de vingers van één hand te tellen. Guus Berntsen heeft in die 35 jaar bijzonder veel meegemaakt. In vele honderden zaken kwam hij op voor de belangen van zijn cliënten. Als curator wikkelde hij talloze faillissementen af.
 
Over de bijzondere zaken en speciale momenten uit zijn carrière is te lezen in dit interview.
 
 
 
 
 
 
Grote TV-storing dupeert deel 1,8 miljoen klanten
Schadevergoeding voor het missen van The Voice of Holland?
Advocaat Jeroen ThieleAfgelopen vrijdag 20 november konden veel van de 1,8 miljoen klanten van KPN in Nederland geen TV kijken vanwege een grote storing. Is het mogelijk schadevergoeding te krijgen omdat zij The Voice of Holland hebben gemist?
 
Er zijn verschillende mogelijkheden. Het hangt er wel vanaf wat de oorzaak van de storing is.
Advocaat Jeroen Thiele, specialist kabelschade, schrijft in dit artikel welke mogelijkheden er voor schadevergoeding zijn.
 
 
Openingsklassieker vindt plaats op zondag 6 maart 2015
Loopt u mee met ons team tijdens de 20 van Alphen?
Team BMA in maart 2015Ook komend jaar willen wij een mooi team op de been brengen om samen mee te doen aan de 20 van Alphen. De inschrijving is inmiddels goed op gang gekomen!
 
Heeft u een binding met ons kantoor en wilt u een mooi hardloopdoel bereiken? Schrijf u dan in. Wij betalen de inschrijfkosten voor ons team.
 
De openingsklassieker van het hardloopseizoen vindt plaats op zondag 6 maart 2015. En deze keer met een nieuwe route, aangezien de Julianabrug in Alphen na het brugongeval in augustus nog niet in gebruik zal zijn. De nieuwe route belooft veel goeds.
 
Wij sponsoren voor het derde achtereenvolgende jaar de 10 kilometerprestatieloop. Voor deze editie hebben wij de handen ineen geslagen met ondernemersvereniging VOA en 4Sport Training Center. Samen willen we een team van 150 hardlopers op de been brengen. Loopt u ook mee? Wees er snel bij, dan kunt u direct meedoen met een aantal leuke trainingslopen in de duinen.
 
Lees er meer over op deze speciale website.
Aanmelden voor de 20 van Alphen
 
Mogelijk kunt u loonkosten verhalen op aansprakelijke partij
Zieke werknemer in dienst?
Schema loonschade
 
Wat is loonschade?
 
Als een werknemer in de afgelopen 5 jaar ziek is geweest, of momenteel ziek is, door een ongeval waarvoor een andere partij aansprakelijk is, kunt u loonschade verhalen. De werkgever van de zieke werknemer kan namelijk het netto salaris en veel bijkomende kosten terugkrijgen. De verzekeraar van de aansprakelijke partij betaalt dit.
 
Ons Alphense advocatenkantoor Berntsen Mulder Advocaten was als eerste advocatenkantoor van Nederland gespecialiseerd in loonschade. Naast vele andere rechtsgebieden (arbeidsrecht, letselschade, familierecht) hebben wij nog steeds één van de grootste loonschadepraktijken van het land.
 
Meer weten? Lees 'Zieke werknemer in dienst' op onze website, mail, of neem direct contact op via tel. 0172-427075.
Bel loonschade
 
 
Vorige nieuwsbrief gemist? Klik hier!Onze vorige nieuwsbrief gemist? Geen nood, hij is terug te lezen op onze website.
 
 
Lees ook deze blogs:
ICT-recht
 
 
Ondernemingsrecht
 
 
 
 
Arbeidsrecht
 
 
 
 
Berntsen Mulder Advocaten
Faillissementen | Familierecht | Arbeidsrecht | Kabelschade
Burgemeester Visserpark 13-15
2905 CP Alphen aan den Rijn
tel. 0172 - 49 43 45
 
Letselschade | Loonschade | Incasso| Ondernemingsrecht | Bouwrecht
Wilhelminalaan 12
2405 ED Alphen aan den Rijn
tel. 0172 - 42 41 72