Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
10 maart 2015

Nieuwsbrief 26 februari 2015

NIEUWSBRIEF   februari 2015
 
 
 
 
 
Berntsen Mulder Advocaten klaar voor de 20 van Alphen
Net als vorig jaar is Berntsen Mulder Advocaten weer de officiële sponsor van de 10 kilometer prestatieloop van de 20 van Alphen.
 
De 20 van Alphen is de start van het hardloopseizoen en al jaren een hoogtepunt op de sportagenda van Alphen aan den Rijn en omgeving.
 
Zondag 1 maart is het zo ver. Vanaf 11 uur wordt er in het centrum van Alphen aan den Rijn hardgelopen. Om 13.30 uur start vervolgens de 20 kilometer wedstrijdloop en om 14.00 uur de Berntsen Mulder Advocaten prestatieloop van 10 kilometer. Tegelijkertijd wordt ook de zogeheten businessloop gehouden.
 
Als advocatenkantoor doen wij met 50 hardlopers mee aan deze businessloop. Wij zijn te herkennen aan onze feloranje hardloopshirtjes.
 
Na afloop van de wedstrijd is het feest op en om het Rijnplein in het centrum van Alphen.
 
U kunt de verrichtingen van ons team volgen op een speciale website: www.bm20vanalphen.nl. Er staan onder meer persoonlijke verhalen op van onze deelnemers.
 
Lees meer over de 20 van Alphen op onze website.
 
O ja: vrijdag 27 februari staat er waarschijnlijk een verhaal met een bijzondere foto van twee van onze hardlopende advocaten in het Algemeen Dagblad, editie Alphen.
 
Dag van het Familierecht op woensdag 25 maart
Elk jaar organiseert Berntsen Mulder Advocaten een Dag van het Familierecht.
 
Op woensdag 25 maart 2015 vindt alweer de vierde editie plaats.
 
Op deze dag bieden wij gratis adviesgesprekken van een half uur aan voor mensen die vragen hebben op het gebied van familierecht. Jacomien Kapteijn (linkerfoto) en Nieke Schreurs (rechterfoto) zijn de familierechtadvocaten die de gesprekken voeren.
 
Met welke vragen kunt u terecht? Momenteel zijn bijvoorbeeld de veranderde regels rond de kinderalimentatie erg actueel. Wilt u weten of uw bedragen nog kloppen? U kunt er informatie over krijgen.
Maar het kan natuurlijk ook gaan om vragen over (echt)scheiding samenlevingscontracten of sommige erfeniskwesties.
 
Afspraken zijn ook mogelijk in de rest van de week en de week erna.
 
Meer weten over de Dag van het Familierecht? Lees dan hier verder.
 
 
 
Klik en volg ons op twitterVolg BM_advocaten op Twitter om op de hoogte te blijven van onze activiteiten. Handig, want dan weet u meteen wanneer er nieuwe blogs of columns zijn geplaatst, of wanneer wij ander interessant nieuws te melden hebben.
 
Berntsen Mulder Advocaten
Faillissementen | Familierecht | Arbeidsrecht | Kabelschade
Burgemeester Visserpark 13-15
2905 CP Alphen aan den Rijn
tel. 0172 - 49 43 45
 
Letselschade | Loonschade | Incasso| Ondernemingsrecht | Bouwrecht
Wilhelminalaan 12
2405 ED Alphen aan den Rijn
tel. 0172 - 42 41 72