Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
18 augustus 2014

Nieuwsbrief 18 augustus 2014

NIEUWSBRIEF   Augustus 2014
 
Ook in de zomer gewoon een nieuwsbrief
Ook midden in de zomer vallen wij u lastig met een nieuwe nieuwsbrief. Niet iedereen is op vakantie, tenslotte. Bovendien hebben wij een aantal interessante zaken te melden.
 
Leer meer tijdens workshops van Berntsen Mulder Advocaten
Workshops BMA in najaar 2014In het najaar van 2014 organiseert Berntsen Mulder Advocaten een viertal workshops, waarbij ondernemers kunnen worden bijgepraat over een aantal juridische aspecten van het ondernemerschap.
 
Deelname is gratis, aanmelding is verplicht. Per workshop is ruimte voor 12-15 personen.
 
Wat en wanneer?
 
Workshop ICT-recht door mr. Lucas Daum - donderdag 9 oktober
 
Workshop Arbeidsrecht door mr. Jos van Bohemen - donderdag 30 oktober
 
Workshop Zakelijk Contracteren door mr. Matthijs Mulder - donderdag 6 november
 
Workshop Faillissementsrecht door mr. Lucas Daum - donderdag 27 november
 
Meer informatie over de exacte inhoud van de workshops vindt u op onze website.
 
Aanmelden kan via mail of telefoon: 0172 - 49 43 45.
 
 
 
Ben jij of is je baas de baas over jouw vakantiedagen?
Bepaal je zelf je eigen vakantiedagen?Iedereen vraagt het zich wel eens af: mag ik zelf bepalen of en wanneer ik vakantie mag opnemen? Of is de baas de baas?
En wat kan een werkgever doen om te zorgen dat niet ineens iedereen tegelijk op vakantie is en de bedrijfsvoering in de soep loopt?
 
Lees verder op onze website waar u op moet letten.
 
BMA doet mee aan de Dag van de Scheiding op 12 september
Ons kantoor doet ook in 2014 weer mee aan de landelijke Dag van de Scheiding op vrijdag 12 september. Op deze dag wordt in heel Nederland aandacht besteed aan het belang van goede begeleiding bij een echtscheiding.
 
Het doel van deze dag is het verbeteren van het proces rondom echtscheidingen, zodat (ex-)partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan.
De Dag van de Scheiding wordt sinds 2010 georganiseerd. Altijd op of rond 15 september. De reden daarvoor? Op 15 september 1796 werd in Nederland de allereerste echtscheiding uitgesproken.
 
Berntsen Mulder Advocaten breidt de Dag van de Scheiding eigenlijk uit tot de Week van de Scheiding... Bij ons kunnen mensen namelijk de hele week terecht voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek van maximaal een half uur. Graag wel even een afspraak maken via tel. 0172 - 42 71 95. Mailen kan ook, via Heidi van den Oever.
 
 
Nieuwe huisstijl valt in de smaak
In onze vorige nieuwsbrief, die van juli, presenteerden wij onze nieuwe huisstijl, ons nieuwe logo en onze nieuwe website. Daar hebben we leuke reacties op gekregen. De meestgehoorde was dat het logo modern en fris is. Kijk, dat horen we graag. Dat vinden we zelf namelijk ook.
 
In Alphen aan den Rijn en omgeving maakten wij onze nieuwe uitstraling onder meer bekend in een paginagrote bijdrage in het lokale huis-aan-huisblad Witte Weekblad. Hier ziet u hoe die pagina bij ruim 30.000 huishoudens door de brievenbus kwam.
 
Wie het verhaal wil lezen, kan ook hier terecht op onze eigen website.
 
Berntsen Mulder actief op twitter
Klik en volg ons op twitterTegelijkertijd met de komst van de nieuwe website is Berntsen Mulder Advocaten actief geworden op Twitter. Volg BM_advocaten om op de hoogte te blijven van onze activiteiten. Handig, want dan weet u meteen wanneer er nieuwe blogs of columns zijn geplaatst, of wanneer wij ander interessant nieuws te melden hebben.
 
Juridisch spreekuur bij WerkVinden 2.0
Advocaat Pierre van Geffen op het juridisch spreekuur.Berntsen Mulder Advocaten is een samenwerking aangegaan met de Alphense vrijwilligersorganisatie WerkVinden 2.0. Sinds juni wordt elke laatste vrijdag van de maand een juridisch spreekuur gehouden in het kantoor van de organisatie aan het Thorbeckeplein 13.
 
WerkVinden 2.0 is in 2014 opgericht om zowel ZZP'ers als werkzoekenden aan werk te helpen. Werk in de breedste zin van het woord.
 
Lees meer in het bericht op onze website.
 
Vacature juridisch secretaresse
Wegens de verhuizing van één van onze secretaresses naar Drenthe zijn wij per 1 oktober op zoek naar een juridisch secretaresse.
 
Bent of kent u iemand die voor deze functie in aanmerking komt? Wilt u weten wat de taken en vereisten zijn?
 
Bekijk dan de complete vacature op onze website.
 
Berntsen Mulder Advocaten
Faillissementen | Familierecht | Arbeidsrecht | Kabelschade
Burgemeester Visserpark 13-15
2905 CP Alphen aan den Rijn
tel. 0172 - 49 43 45
 
Letselschade | Loonschade | Incasso| Ondernemingsrecht | Bouwrecht
Wilhelminalaan 12
2405 ED Alphen aan den Rijn
tel. 0172 - 42 41 72