Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
17 november 2014

Nieuwsbrief 17 november 2014

NIEUWSBRIEF   Speciale editie november 2014
 
Speciale nieuwsbrief met sfeerverslag van onze jubileumborrel, nieuwe sponsoring én uitbreiding!
 
In deze speciale editie van onze maandelijkse nieuwsbrief kunt u een aantal bijzondere onderwerpen vinden. Een verslag, met sfeerfoto's, van onze jubileumborrel, nieuws over een talentvolle sportster die wij gaan sponsoren en uiteraard ook een aantal vakinhoudelijke zaken die wij u niet willen onthouden. Tenslotte kunnen we melden dat ons kantoor weer is gegroeid.
 
Twintig jaar? Tijd voor een feestje!
Zoals we in een eerdere nieuwsbrief al meldden, bestaat ons kantoor dit jaar precies twintig jaar. Een jubileum om niet onopgemerkt voorbij te laten gaan.
 
We vierden onze verjaardag met een gezellige jubileumborrel op vrijdag 7 november. In zaal De Dyck in Woubrugge kwamen klanten, relaties en personeel bijeen.
 
Op onze website kunt u een verslag lezen en een aantal sfeerfoto's bekijken. Een uitgebreide foto-impressie is ook op onze site te vinden.
 
Lees (en kijk) hier verder om even na te genieten van een geslaagde bijeenkomst.
 
 
Berntsen Mulder Advocaten sponsort cross-triatlontalent Jip Veelenturf uit Alphen aan den Rijn
Talent moet je koesteren en talent moet de mogelijkheid krijgen zichzelf te ontwikkelen. Om die reden heeft Berntsen Mulder Advocaten besloten om het Alphense sporttalent Jip Veelenturf met ingang van dit jaar te sponsoren. Het nieuws werd wereldkundig gemaakt tijdens de jubileumborrel van 7 november. Jip vertelde er over haar sport en nam een symbolische cheque in ontvangst.
 
Jip werd in 2013 en 2014 wereldkampioen onder 23 jaar bij de bijzondere sport cross-triatlon. Daarvoor werd ze ook al eens Europees kampioen bij de junioren en vier keer Nederlands kampioen. Haar ambities reiken verder en daar zijn faciliteiten voor nodig.
 
Berntsen Mulder Advocaten is blij een steentje te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van dit sporttalent, dat al eens volkomen terecht Alphens Sportvrouw van het Jaar werd.
 
Wie wil weten wat cross-triatlon inhoudt, kan hier op onze website een filmpje vinden. Zeker een aanrader!
 
Let op: fiscaal voordeel kinderalimentatie verandert per 1 januari 2015
Ouders die te maken hebben met kinderalimentatie, krijgen per 1 januari 2015 mogelijk te maken met grote veranderingen. Die dag treedt de wet ‘hervorming kindregelingen’ in werking.
 
Nieke Schreurs, één van onze familierechtadvocaten, beschrijft in een artikel de belangrijkste veranderingen die op stapel staan.
 
Een belangrijke verandering is het wegvallen van het fiscaal voordeel voor de ouder die alimentatie betaalt. Verder verandert ook de alleenstaande ouderkorting.
 
Het artikel is hier te lezen. Voor wie daarna nog vragen heeft, schroom niet contact op te nemen.
 
'Help, mijn klant gaat failliet!' - meld u aan voor een gratis workshop van curator Lucas Daum
De laatste jaren gaan bedrijven bij bosjes failliet. De crisis grijpt om zich heen.
 
Voor ondernemers is een faillissement een groot risico. Wat als één of meer van de klanten failliet gaan en er was net een forse rekening gestuurd? Die rekening wordt dan misschien niet betaald.
 
Kun u zich daartegen wapenen? Wat zijn de regels? Wat zijn uw rechten? Wat zijn uw plichten? Kunt u fluiten naar uw geld? Vist u achter het net?
 
Curator Lucas Daum geeft hierover een gratis toegankelijke workshop op donderdag 27 november van 15.30 uur tot 17.30 uur. Aanmelden is verplicht. Dat kan simpelweg door een mail te sturen naar Bernie Putters.
 
Meer informatie over de workshop is te vinden op onze website.
 
Anneke van Tol versterkt team Letselschade van Berntsen Mulder Advocaten
De letselschade-afdeling van Berntsen Mulder Advocaten is per 3 november uitgebreid. Letselschadeadvocaat Anneke van Tol komt het team versterken.
 
De maatschap is erg blij met de komst van Van Tol. “Met Anneke halen we een schat aan ervaring in huis,” zegt maatschapslid Karin Nijman.

Anneke van Tol wordt teamleider/advocaat personenschade bij Berntsen Mulder Advocaten. Het team letsel- en loonschade van Berntsen Mulder Advocaten bestaat in de nieuwe samenstelling in totaal uit elf personen, plus ondersteunend personeel. Zij zetten zich in voor de belangen van slachtoffers van ongevallen. Met hulp en met schadevergoeding kunnen slachtoffers hun leven ook na een ongeval weer op de rails krijgen.
 
 
Lees ook
 
Heeft het laatste uur van Zwarte Piet geslagen?
De discussie over Zwarte Piet domineert het nieuws in Nederland. Het College voor de Rechten van de Mens liet zich er weer over uit.
Advocaat Karin Nijman vraagt zich af of het laatste uur van Zwarte Piet heeft geslagen. Lees de blog hier.
 
Volg Berntsen Mulder op twitter
Klik en volg ons op twitterVolg BM_advocaten om op de hoogte te blijven van onze activiteiten. Handig, want dan weet u meteen wanneer er nieuwe blogs of columns zijn geplaatst, of wanneer wij ander interessant nieuws te melden hebben.
 
Berntsen Mulder Advocaten
Faillissementen | Familierecht | Arbeidsrecht | Kabelschade
Burgemeester Visserpark 13-15
2905 CP Alphen aan den Rijn
tel. 0172 - 49 43 45
 
Letselschade | Loonschade | Incasso| Ondernemingsrecht | Bouwrecht
Wilhelminalaan 12
2405 ED Alphen aan den Rijn
tel. 0172 - 42 41 72