Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
11 juli 2014

Nieuwsbrief 11 juli 2014

NIEUWSBRIEF - Speciale editie   Juli 2014
 
Eindelijk weer een nieuwsbrief...
Eindelijk weer een nieuwsbrief van Berntsen Mulder Advocaten. Een bijzondere, want we hebben mooi nieuws: we presenteren een nieuwe huisstijl met bijbehorende nieuwe website. Daar is de afgelopen maanden achter de schermen hard aan gewerkt. We zijn blij met het resultaat.
 
De toekomst tegemoet met een nieuwe, frisse huisstijl
Eens in de zoveel jaar moet je jezelf in het nieuw steken. Oude, gebruikte kleding, die op zich nog goed is, is soms toch aan vervanging toe. Dan is het tijd voor verandering.

Zo is het ook bij ons. Berntsen Mulder Advocaten bestaat dit jaar precies twintig jaar. Door kwaliteit en betrokkenheid heeft het kantoor een goede naam opgebouwd. Die naam gaat zeker niet veranderen.
 
Ons nieuwe logoWat sinds deze week wel is veranderd, is de huisstijl. We hebben een fris, nieuw, modern en eigentijds logo laten ontwerpen. Het staat voor onze veelzijdigheid en tegelijkertijd straalt het kracht en helderheid uit. Precies zoals wij zijn.
De huisstijl en het nieuwe logo zijn ontworpen door Charles Pellens.
 
Oude logo
Ons oude logo wordt vervangen na 20 jaar trouwe dienst
Het oude logo is in de afgelopen twee decennia een bekend beeld geworden in Alphen aan den Rijn en omstreken. Het dook overal op. Het logo is gekoppeld aan de lange geschiedenis van het kantoor. De komende tijd zal het nieuwe logo ons verder brengen in de toekomst.
 
Wordt alles helemaal anders? Nee. Want de mensen achter Berntsen Mulder Advocaten blijven gewoon dezelfde mensen. De mensen die het kantoor persoonlijk en betrokken maken. Ze hebben vanaf nu alleen een ander jasje aan.
 
Op onze site kunt u meer lezen over de verandering.
 
Een nieuwe website, in de nieuwe huisstijl
Screendump van onze nieuwe websiteBij een nieuwe huisstijl hoort uiteraard een nieuwe website. De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het ontwerpen, bouwen en vullen van de nieuwe website. De site is te vinden via www.berntsenmulder.nl. De site is gebouwd door Kees Internet.

Vanaf nu wordt de nieuwe website als etalage van ons werk en van onze kennis nog belangrijker. Via de website kunnen we onze knowhow tentoonspreiden en laten zien wat we doen en kunnen.

Via nieuwsberichten, blogs en columns kunnen we onze (potentiële) klanten op de hoogte houden van ons eigen nieuws, van onze activiteiten en van onze meningen.
 
 
Berntsen Mulder actief op twitter
Klik en volg ons op twitterTegelijkertijd met de komst van de nieuwe website is Berntsen Mulder Advocaten actief geworden op Twitter. Volg BM_advocaten om op de hoogte te blijven van onze activiteiten. Handig, want dan weet u meteen wanneer er nieuwe blogs of columns zijn geplaatst, of wanneer wij ander interessant nieuws te melden hebben.
 
Vacature jurist/expert letselschade
Onze letselschadeafdeling is gevestigd aan de Wilhelminalaan 12 in AlphenWegens uitbreiding van de letselschadepraktijk is Berntsen Mulder Advocaten op zoek naar een jurist/expert letselschade, die tevens teamleider wordt. Bent u deze persoon, of kent u iemand die in aanmerking komt voor deze functie? Wees vrij om deze vacature door te sturen.

De complete vacature is hier te vinden.
 
Ans Verhaar viert 25-jarig jubileum bij Berntsen Mulder
Ans Verhaar viert dat zij 25 jaar advocaat is.Advocaat Ans Verhaar is dit jaar precies 25 jaar advocaat. Ze begon in 1989 bij de voorloper van de maatschap Berntsen Mulder. Toen deze maatschap in 1994 werd opgericht, was Ans Verhaar één van de vier partners. Bijzonder, want zij was de eerste vrouw in een advocatenmaatschap in Alphen aan den Rijn.
 
In de kwarteeuw dat Ans Verhaar werkzaam is als advocaat, heeft zij haar sporen verdiend in vele rechtsgebieden. Zo handelde zij als curator vele faillissementen af. Ook heeft zij de letselschadesectie van het kantoor verder helpen uitbouwen. En inmiddels is zij een zeer bekend familierechtadvocaat.

Bij het vieren van het 20-jarig bestaan van het kantoor werd uiteraard stilgestaan bij dit mooie jubileum van een vakvrouw.

 
 
Dronken op de werkvloer
Met toestemming van Reid, Geleijnse en Van Tol
Wat doe je als werkgever als één van je medewerkers regelmatig in aangeschoten - of zelfs dronken - toestand op het werk verschijnt?
Dat alcohol en arbeid slecht samengaan, moge duidelijk zijn. Formeel gezegd kan drank de arbeidsprestaties negatief beïnvloeden. Het is niet goed voor de sfeer op het werk en het imago van het bedrijf.
 
Niet voor niets is er een wettelijke grond voor ontslag op staande voet. Maar... heeft de werkgever ook een andere taak?

Lees wat advocaat Matthijs Mulder hier verder over te vertellen heeft.
 
Werkgevers, let op: een ‘slapend’ dienstverband kan weer wakker worden
Pierre van Geffen is advocaat arbeidsrechtWanneer een werknemer zich ziek meldt, is de werkgever in beginsel verplicht het loon gedurende de eerste twee jaar van ziekte gedeeltelijk door te betalen.
 
Er kan een 'slapend dienstverband' ontstaan. Welke risico's lopen werkgevers in deze situatie? Moeten zij het dienstverband laten slapen, of toch maar wakker maken?
 
Advocaat Pierre van Geffen vertelt waar u op moet letten. Lees het hier.
 
Berntsen Mulder Advocaten
Faillissementen | Familierecht | Arbeidsrecht | Kabelschade
Burgemeester Visserpark 13-15
2905 CP Alphen aan den Rijn
tel. 0172 - 49 43 45
 
Letselschade | Loonschade | Incasso| Ondernemingsrecht | Bouwrecht
Wilhelminalaan 12
2405 ED Alphen aan den Rijn
tel. 0172 - 42 41 72