Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
21 augustus 2018

Nieuwe website van ons Team Letselschade

Nieuwe letselschadewebsite Berntsen Mulder AdvocatenOnze letselschade-afdeling heeft deze zomer een compleet nieuwe website gekregen. Met heel veel informatie over letselschade en een smartengeldcalculator.

Ook is er een nieuwe versie van onze letselwijzer gemaakt, die nu de letselschade-check heet. Met deze check kunnen bezoekers een eerste indicatie krijgen over de vraag of zij in aanmerking komen voor een letselschade-vergoeding. De smartengeldcalculator zorgt ervoor dat bezoekers heel snel een realistische indicatie krijgen van een smartengeldvergoeding die zij kunnen krijgen.

Info, achtergrond en nieuws over letselschade en smartengeld

Met de nieuwe website willen wij onze bezoekers nóg beter op de hoogte houden van informatie, achtergronden en nieuws over letselschade en smartengeld. Uiteraard is alle informatie over ons 'Team Letselschade' op de site te vinden. Er worden regelmatig nieuwe blogs over letselschade gepubliceerd en als er nieuws is op het gebied van letselschade en smartengeld, wordt daar ook over geschreven.

Neem gerust eens een kijkje op de website. ► https://letselschade.berntsenmulder.nl. Of klik op de voorvertoning die u op deze pagina ziet.

ps: de site voldoet aan alle moderne veiligheids-eisen, als het gaat om internetveiligheid en privacy. (zie hier de testresultaten
We zijn zelfs in de 'Hall of Fame' opgenomen bij www.internet.nl! Daar zijn we best trots op!

 

Veiligheid internet letselschade website berntsen mulder advocaten