Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
14 oktober 2015

Nieuwe collega Carlos Winkel versterkt teams Ondernemingsrecht en Faillissementsrecht

Berntsen Mulder Advocaten is in september versterkt met jurist Carlos Winkel. Carlos gaat met name de secties Ondernemingsrecht en Faillissementsrecht ondersteunen.

Carlos is in 2015 afgestudeerd aan de faculteit Rechtsgeleerdheid in Leiden. Hij studeerde af in het internationaal transportrecht en schreef daarvoor een scriptie over aansprakelijkheidsrecht bij aanvaringen in de scheepvaart.

De jurist is geboren op Curaçao, maar verhuisde op jonge leeftijd naar Nederland. Zijn internationale interesse bracht hem ook een aantal jaar in het Engelse York, waar hij teammanager was.

Terug in Nederland, besloot hij rechten te gaan studeren. "Ik heb altijd interesse gehad in de advocatuur," zegt Carlos. "Het procederen en het competitieve element passen wel bij mij. De rechtspraak is een bepaalde manier van gestructureerd en logisch nadenken die mij bevalt. Puzzelen voor gevorderden, zogezegd. De uitdaging in het vak is voor mij dat je wordt geconfronteerd met een probleem waar je een praktische oplossing voor moet bedenken die juridisch sterk is. Het geeft een kick als je de oplossing bedenkt voor een bepaald struikelblok."

Carlos is aangetrokken om de drukke praktijken Ondernemingsrecht en Faillissementsrecht te ondersteunen.

In zijn vrije tijd houdt Carlos van snowboarden, gitaarspelen en zeilen.


UPDATE 28 maart 2017:

Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het nieuws dat op Curaçao onze oud-collega Carlos Winkel (33) is overleden.
Carlos verhuisde in februari 2016 met zijn vriendin naar Curaçao, waar hij advocaat werd.
Onze gedachten gaan uit naar de familie, vrienden en collega's van Carlos. Wij zullen hem herinneren als een fijne collega en een scherp jurist.