Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
26 november 2014

Nieuw sponsorcontract met cross-triatlete Jip Veelenturf uit Alphen

Berntsen Mulder Advocaten is een nieuwe sponsor van de Alphense cross-triatlete Jip Veelenturf. Het kantoor en de atlete zijn een contract voor minimaal een jaar aangegaan. Het nieuws werd bekend gemaakt tijdens de jubileumborrel van het advocatenkantoor in november.

Berntsen Mulder Advocaten heeft er altijd bekend om gestaan (sportieve) prestaties te leveren en sportieve prestaties te steunen. Dat doet het kantoor middels het sponsoren van enkele sportverenigingen en elk jaar door de sponsoring van de 20 van Alphen. Op het jubileumfeest werd bekend gemaakt dat het kantoor ook een groot Alphens sporttalent financieel gaat steunen: cross-triatlete Jip Veelenturf. De erelijst van deze Alphense is inmiddels lang. Wereldkampioen onder 23 jaar in 2013 en 2014, tweede op het EK in 2012, eerste op het EK junioren in 2011, tweede op het WK junioren 2011 en vier keer Nederlands kampioen.

Op het jubileumfeest liet Jip aan het publiek zien wat haar sport inhoudt en wat erbij komt kijken om aan de top mee te draaien. Daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan en Jip was om die reden verheugd dat ook Berntsen Mulder Advocaten een steentje wil bijdragen aan het mogelijk maken van haar sportprestaties. Het kantoor op zijn beurt is trots een bijzonder sporttalent te kunnen steunen.