Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
18 september 2014

‘Meedoen is belangrijker dan…’

Corine, Jasper, Jacomien, Gijs en Carst, voorafgaand aan de Jaarmarktestafette 2014Berntsen Mulder Advocaten is een sportief kantoor, dat is in de afgelopen jaren wel duidelijk geworden. Wanneer er ergens iets te sporten valt, zijn wij erbij. Of steunen het van harte. Zo ook elk jaar bij de Jaarmarktestafette in Alphen. Ook dit jaar waren we weer van de partij bij dit gezellige en sportieve evenement.

Namens ons bedrijf trokken Jacomien Kapteijn, Carst Teiwes, Corine Dool, Jasper van de Graaf en Gijs Dool de hardloopschoenen aan, combineerden dat met een oranje Berntsen Mulder Advocaten hardloopshirt en gingen van start. De wedstrijd was pittig. De 800 meter, die elke loper af moet leggen, staat in de atletiekwereld bekend als een pittige afstand. Is het één lange sprint of kun je het al een lange afstand noemen? Hoe dan ook is het uitputtend.

Uiteindelijk werd het estafettestokje soepeltjes over gegeven, werden de bruggen in het parcours door het centrum van Alphen opgewekt over gerend en zette Carst Teiwes als laatste loper nog een flinke eindsprint in. Desalniettemin was de tijd van ruim 21 minuten net een fractie te langzaam om het erepodium te halen. "Meedoen is veel belangrijker dan winnen," lachte het team achteraf. Het goede nieuws voor het team was in ieder geval dat het team Berntsen Mulder nimmer een snellere Jaarmarktestafette heeft gelopen. En dan zeggen wij: chapeau!

Volgend jaar doet BM|A zeker weer mee met de Jaarmarktestafette. Zal een tijd onder de twintig minuten haalbaar zijn...?