Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
08 september 2015

Maak kans op gratis mediation

In het kader van de Dag van de Scheiding biedt Berntsen Mulder Advocaten twee gratis mediations aan. Hiermee wil het kantoor aandacht vragen voor deze vorm van bemiddeling in een geschil.

Om mediation onder de aandacht te brengen op de Dag van de Scheiding, biedt het Alphense kantoor twee gratis mediations aan. Het advocatenkantoor kiest twee zaken uit waarbij mediator Karin Nijman zich gratis voor de betrokken partijen in gaat zetten om hun probleem op te lossen. Berntsen Mulder wil daarmee aandacht vragen voor deze prachtige manier om mensen dichter bij elkaar te brengen.

Wat moet u daarvoor doen? Simpel: laat weten voor welk geschil of probleem u een oplossing zoekt. Dat mag een familiekwestie zijn, maar het mag ook een ander geschil zijn. Berntsen Mulder gaat daarna de tweede partij benaderen met de vraag of hij/zij ook wil meedoen aan mediation.

Meedoen?

Het enige wat u hoeft te doen om kans te maken op de gratis mediation, is onderstaand formulier invullen. Dat kan uiterlijk tot en met zondag 20 september.

Voorwaarden

U kunt aan de actie meedoen als u in Alphen aan den Rijn of een van de omliggende gemeenten woont. De aangeboden mediation bestaat uit twee sessies van elk maximaal 2 uur.

Een voorbeeld

Marja is 12 jaar getrouwd geweest met Ben. Hun dochter Tirza is 9 jaar. Twee jaar geleden is de scheiding afgerond. Er liggen duidelijke afspraken, ook over de omgangsregeling. Maar de omgangsregeling loopt niet goed. Tirza heeft helemaal geen zin meer om bij haar vader langs te gaan. Er is de afgelopen 2 jaar veel gebeurd en elke keer is er weer ruzie. Dit zou een goede zaak zijn om in mediation te bespreken.