Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
29 oktober 2015

Lusten of lasten? BMA werkt mee aan kennissessie over WWZ en Garantiebanen

Lusten of lasten?

Berntsen Mulder Advocaten verzorgt op dinsdag 10 november 2015 samen met Werkgevers Servicepunt Rijnstreek en ondernemersvereniging VOA een gratis kennissessie over de nieuwe Wet Werk en Zekerheid en over Garantiebanen.

De kranten en vakbladen staan er vol mee. Garantiebanen, Wet Banenafspraak, Wet Werk en Zekerheid. Het kan u niet zijn ontgaan. Er is veel onduidelijkheid over wat het allemaal precies betekent.

Maken deze wetten het u als werkgever vooral lastig, of zitten er ook kanten aan waar u uw voordeel mee zou kunnen doen?
 
Voor Werkgevers Servicepunt Rijnstreek, Berntsen Mulder Advocaten, ondernemersvereniging VOA en iFlow een aanleiding om u over deze onderwerpen een kosteloze kennissessie aan te bieden. In deze sessie reiken wij u zoveel mogelijk praktische tips aan over hoe u met de (nieuwe) wetgeving om kunt gaan.
 
De kennissessie vindt plaats van 16.30 uur tot 18.30 uur in het iFlow-gebouw in Alphen aan den Rijn. Dit is aan het Europaplein 10, 2408 GX in Alphen aan den Rijn. Route: zie onder.

Meedoen? Meld u dan aan via onderstaande button.