Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
23 mei 2014

Leer veranderingen arbeidsrecht kennen tijdens Masterclass bij BMA

Berntsen Mulder Advocaten is gastheer van een masterclass over het nieuwe arbeidsrecht, dat ons kantoor samen met Wouter Fontein van Bark Consult en Caroline Besseling van Personeelsrecht organiseert. De masterclass vindt plaats op dinsdagmiddag 4 november in Alphen aan den Rijn. Er is nog een handvol plaatsen beschikbaar.

In drie bondige workshops wordt u bijgepraat over drie mogelijke fases in een arbeidsrelatie: het voortraject, de toepassing van het nieuwe ontslagrecht en de afwikkeling ervan.

Veel ondernemers en werknemers hebben vragen over het nieuwe arbeidsrecht. De komende jaren worden de regels stapsgewijs aangepast. Om die reden hebben Bark Consult, Personeelsrecht en Berntsen Mulder Advocaten voor deze workshop de handen ineen geslagen.

Caroline Besseling van Personeelsrecht schetst hoe een juridisch gevecht is te voorkomen. Vervolgens legt advocaat Pierre van Geffen van Berntsen Mulder uit hoe het nieuwe ontslagrecht in elkaar zit. Tenslotte laat Wouter Fontein van Bark Consult zien wat belastingvrij outplacement inhoudt.

Aan de workshop kunnen maximaal vijftien personen meedoen. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname aan de workshops en de afsluitende borrel is gratis. Aanmelden kan tot vrijdag 24 oktober via info@barkconsult.nl.
De workshop wordt gehouden bij Berntsen Mulder Advocaten aan de Wilhelminalaan 12 in Alphen aan den Rijn.