Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
23 juni 2017

Laatste inloopspreekuur arbeidsrecht voor zomerstop - pak uw kans!

Gratis inloopspreekuur arbeidsrecht - klik voor grootDe zomervakantie komt er aan. Op vrijdag 30 juni is daarom het laatste gratis inloopspreekuur arbeidsrecht bij Werkgeven 2.0 voor de zomerstop. In juli en augustus is er vanwege vakantie geen spreekuur. Eind september zijn we weer paraat bij WerkVinden 2.0.

Ons spreekuur arbeidsrecht bij Werkvinden 2.0 vindt elke laatste vrijdag van de maand plaats. Het gratis juridisch spreekuur wordt gehouden op de locatie van WerkVinden 2.0 aan de Zuidpoolsingel 172. Van 11.00 uur tot 12.00 uur zit een advocaat paraat om vragen over arbeidsrecht te beantwoorden.

Advocaat arbeidsrecht Jos van BohemenBezoekers kunnen deze keer terecht voor een gratis adviesgesprek met advocaat Jos van Bohemen, advocaat arbeidsrecht en faillissementsrecht. "Het spreekuur is bedoeld voor iedereen die eens vrijblijvend met een advocaat wil sparren," zegt Van Bohemen. "Werknemers of werkgevers die willen weten welke rechten en plichten ze hebben zijn welkom. De arbeidsmarkt is erg in beweging. Iedereen leest over de faillissementen die plaatsvinden in de retailmarkt. Dat heeft veel impact op de mensen die er werken."

Maximaal 10 minuten wachten

Het juridisch spreekuur is gebaseerd op vrije inloop. Wanneer de 'wachtkamer' vol is, duurt een gesprek maximaal 10 minuten. Van Bohemen: "De tijd die er is voor een gesprek is onder meer afhankelijk van het aantal bezoekers. Als er niemand zit te wachten, kan een gesprek rustig iets langer duren."

Wie niet in de gelegenheid is om langs te komen, kan buiten het spreekuur om uiteraard ook altijd bellen. Tel. 0172-427194. Een eerste adviesgesprek is altijd gratis.


  Werkvinden 2.0 is te vinden aan de Zuidpoolsingel 172, waarvan de ingang aan de zijkant van het iFlowgebouw is te vinden. Parkeren kan gratis op het tegenovergelegen bedrijventerrein.