Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
08 januari 2015

Keurmerk Letselschade verlengd voor Berntsen Mulder Advocaten

De letselschade-afdeling van Berntsen Mulder Advocaten mag ook het komend jaar het Keurmerk Letselschade van de stichting Keurmerk Letselschade blijven voeren.

De verlenging van het keurmerk letselschade is gegeven na een jaarlijkse controle van de werkwijze van Berntsen Mulder Advocaten. De onderzoekers letten op de dienstverlening in de gehele breedte.

Steekproeven
“De stichting controleert regelmatig of een keurmerkkantoor aan de eisen voldoet,” legt letselschade-advocaat Wouter Amersfoort uit. “Elk jaar vindt een onderzoek van een aantal dossiers plaats, op basis van steekproeven. Dit gebeurt nadat een cliënt toestemming geeft voor inzage in zijn of haar dossier door de onderzoekers.”

De stichting Keurmerk Letselschade heeft als doel de kwaliteit van letselschadekantoren te waarborgen en te verbeteren. Daardoor weten cliënten van de aangesloten kantoren dat zij op kwalitatief goede letselschadehulpverlening kunnen rekenen.

Klant centraal
Een belangrijke vraag voor ons kantoor is of de klant centraal staat. Dat moet tot uiting komen in het kantoorbeleid, de communicatie, de deskundigheid van de behandelaars en de algemene praktijkvoering.

Volgens het meest recente rapport staat Berntsen Mulder Advocaten voor ‘integere, vriendelijke en laagdrempelige dienstverlening. De onderzoekers prezen ons kantoor met name voor de heldere brieven en de duidelijke uitleg aan cliënten. Ook ons digitale systeem waarin cliënten direct mee kunnen kijken werd als bijzonder vooruitstrevend en transparant gezien.

Ontwikkeling branche
De auditcommissie merkte op dat Berntsen Mulder Advocaten een steentje bijdraagt aan de ontwikkeling van de letselschadebranche door vooruitstrevend beleid.

Wij zijn trots op deze uitkomst en staan onze cliënten ook in 2015 graag deskundig en betrokken terzijde.


Lees hier meer over de stichting Keurmerk Letselschade: Keurmerk Letselschade.