Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
22 oktober 2015

Juridisch spreekuur op vrijdag 30 oktober

Op vrijdag 30 oktober van 11.00 uur tot 12.00 uur houdt Berntsen Mulder Advocaten weer juridisch spreekuur op de locatie van WerkVinden 2.0 aan de Zuidpoolsingel 172 in Alphen aan den Rijn.

Bezoekers kunnen er terecht voor een gratis adviesgesprek met advocaat Jos van Bohemen, specialist op het gebied van arbeidsrecht. "Langzaam maar zeker wordt duidelijk wat de nieuwe Wet Werk en Zekerheid teweegbrengt in Nederland," aldus Van Bohemen. "Deze wet is in de zomer van kracht geworden, maar dergelijke grote wetswijzigingen hebben altijd even tijd nodig om 'te landen' bij iedereen die ermee te maken heeft. Voor zowel werkgevers als werknemers is het even opletten geblazen."

Berntsen Mulder Advocaten houdt elke laatste vrijdag van de maand juridisch spreekuur bij de Alphense vrijwilligersorganisatie WerkVinden 2.0. Wie niet in de gelegenheid is om langs te komen, kan buiten het spreekuur om uiteraard ook altijd bellen. Tel. 0172-427194. Een eerste adviesgesprek is altijd gratis.


  Werkvinden 2.0 is te vinden aan de Zuidpoolsingel 172, waarvan de ingang aan de zijkant van het iFlowgebouw is te vinden. Parkeren kan gratis op het tegenovergelegen bedrijventerrein.