Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
16 november 2015

Juridisch spreekuur op vrijdag 27 november

Op vrijdag 27 november van 11.00 uur tot 12.00 uur houdt Berntsen Mulder Advocaten weer juridisch spreekuur op de locatie van WerkVinden 2.0 aan de Zuidpoolsingel 172 in Alphen aan den Rijn.

Bezoekers kunnen er terecht voor een gratis adviesgesprek met advocaat Carst Teiwes, onder meer specialist op het gebied van huur- en bouwrecht. "Mensen die bijvoorbeeld vragen hebben over hun huurovereenkomst, zijn van harte welkom," zegt Teiwes. "Uiteraard is het ook mogelijk vragen te stellen over andere onderwerpen."

Berntsen Mulder Advocaten houdt elke laatste vrijdag van de maand juridisch spreekuur bij de Alphense vrijwilligersorganisatie WerkVinden 2.0. Het spreekuur is gebaseerd op vrije inloop. Wie niet in de gelegenheid is om langs te komen, kan buiten het spreekuur om uiteraard ook altijd bellen. Tel. 0172-427194. Een eerste adviesgesprek is altijd gratis.

Let op: het juridisch spreekuur in december gaat niet door, omdat de laatste vrijdag dan op 25 december valt.


  Werkvinden 2.0 is te vinden aan de Zuidpoolsingel 172, waarvan de ingang aan de zijkant van het iFlowgebouw is te vinden. Parkeren kan gratis op het tegenovergelegen bedrijventerrein.