Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
20 augustus 2015

Juridisch spreekuur met gratis advies arbeidsrecht op 28 augustus

Op vrijdag 28 augustus van 11.00 uur tot 12.00 uur houdt Berntsen Mulder Advocaten weer juridisch spreekuur op de locatie van WerkVinden 2.0 aan de Zuidpoolsingel 172 in Alphen aan den Rijn.

Bezoekers kunnen er terecht voor een gratis adviesgesprek met advocaat Pierre van Geffen, specialist op het gebied van arbeidsrecht. "Deze zomer is de nieuwe Wet Werk en Zekerheid in werking getreden," zegt Pierre van Geffen. "Die nieuwe wet brengt behoorlijk wat veranderingen met zich mee. Werkgevers en werknemers merken dat eigenlijk pas op het moment dat ze daadwerkelijk tegen een probleem of vraagstuk aanlopen. Pas dan zie je wat er veranderd is ten opzichte van de oude situatie."

Berntsen Mulder Advocaten houdt elke laatste vrijdag van de maand juridisch spreekuur bij de Alphense vrijwilligersorganisatie WerkVinden 2.0. Wie niet in de gelegenheid is om langs te komen, kan buiten het spreekuur om uiteraard ook altijd bellen. (tel. 0172-427194)


  Werkvinden 2.0 is te vinden aan de Zuidpoolsingel 172, waarvan de ingang aan de zijkant van het iFlowgebouw is te vinden. Parkeren kan gratis op het tegenovergelegen bedrijventerrein.