Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
27 oktober 2014

Juridisch spreekuur bij WerkVinden 2.0 gaat door

Het juridisch spreekuur dat Berntsen Mulder Advocaten een aantal maanden geleden startte in samenwerking met WerkVinden 2.0 wordt de komende maanden doorgezet.

De samenwerking tussen het advocatenkantoor en de vrijwilligersorganisatie kwam tot stand bij de start van WerkVinden 2.0, begin 2014. "We raakten aan de praat bij de opening van hun pand en we besloten de handen ineen te slaan. Daaruit kwam een juridisch spreekuur als idee naar voren," zegt Pierre van Geffen. "We bieden de doelgroep van WerkVinden 2.0 juridisch advies." Zowel Berntsen Mulder Advocaten als WerkVinden 2.0 zijn positief over de samenwerking.

In juni werd het eerste spreekuur gehouden. "Daarna zijn we de hele zomer doorgegaan, elke laatste vrijdag van de maand," aldus Van Geffen. "En ondanks het feit dat het in de zomer uiteraard rustig is, kwamen er toch voldoende mensen op het spreekuur af om ook na de vakantie door te gaan."

Het zijn met name advocaten van de sectie arbeidsrecht die het spreekuur voeren.

Het spreekuur wordt elke laatste vrijdag van de maand gehouden, van 10.30 uur tot 12.00 uur, in het pand van WerkVinden 2.0. Het komende spreekuur is op vrijdag 31 oktober aan het Thorbeckeplein 13 in Alphen aan den Rijn.