Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
18 december 2014

Heeft u personeel? Dan kunt u geld besparen!

Berntsen Mulder Advocaten en VSA SalarisService geven gezamenlijk een gratis workshop voor ondernemers, op vrijdag 6 februari tussen 15.30 uur en 17.30 uur.

Waar gaat deze gratis workshop over?

Personeel. Een onmisbare schakel voor vrijwel elk bedrijf. Dit neemt niet weg dat u als werkgever vaak wordt geconfronteerd met forse onverwachte personeelskosten. Er is veel mogelijk om geld te besparen op personeelskosten. Als je maar weet hoe dat moet.

Berntsen Mulder Advocaten en VSA SalarisService, beide bedrijven uit Alphen aan den Rijn, weten van de hoed en de rand en geven op vrijdag 6 februari 2015 gezamenlijk een gratis workshop voor ondernemers.

De workshop bestaat uit 2 verschillende onderdelen.

1. Tips en tricks in het nieuwe arbeidsrecht

Per 1 januari treedt de nieuwe Wet Werk en Zekerheid in werking. Dit betekent dat er veel verandert op het gebied van arbeidsrecht. Met name op het gebied van ontslagrecht. Er komen nieuwe regels over onder meer proeftijd, concurrentiebeding, aanzegplicht en contractstermijnen. Pas als je weet hoe die regels precies toepasbaar zijn, kun je er ook geld op besparen. Vandaar dat advocaat Jos van Bohemen van Berntsen Mulder Advocaten tijdens deze workshop een aantal tips en tricks uit de doeken zal doen.

2. Werkkostenregelingen en andere actualiteiten

Elke ondernemer heeft er als het goed is van gehoord: de nieuwe werkkostenregeling die per 1 januari in Nederland van kracht wordt. Daarmee veranderen de regels voor het mogelijk maken van bedrijfsuitjes, borrels, kerstpakketten en andere kosten.
John Hogenes van VSA SalarisService weet er alles van. Hij vertelt in deze workshop waar je op moet letten bij deze werkkostenregeling. Dit is handig om te weten als u het nog moet regelen, maar ook interessant als u het al grotendeels voor elkaar heeft.
Aangezien de wetten en regels in de wereld van de salarisadministratie telkens aan veranderingen onderhevig zijn, zal John Hogenes ook de actualiteit bespreken.


Wilt u deelnemen aan deze gratis workshop? Meldt u zich dan aan via onderstaande button.

 

 

 

 

Dat kan tot en met woensdag 4 februari.

De workshop duurt van 15.30 uur tot 17.30 uur. Even vooraf wordt u ontvangen met koffie of thee. Tussendoor is er een pauze en na afloop een vindt er een borrel plaats.

De workshop wordt gehouden in het iFlow-gebouw aan het Europaplein 10 in Alphen aan den Rijn:


Grotere kaart weergeven