Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
15 januari 2017

Gratis spreekuur arbeidsrecht weer van start

advocaat arbeidsrecht Jos van BohemenNa een korte ‘winterstop’ gaat in 2017 het gratis spreekuur arbeidsrecht van Berntsen Mulder Advocaten op de locatie van WerkVinden 2.0 weer van start op vrijdag 27 januari.

Het spreekuur vindt elke laatste vrijdag van de maand plaats van 11.00 uur tot 12.00 uur aan de Zuidpoolsingel 172 in Alphen aan den Rijn. Aanmelden is niet nodig.
Op dit spreekuur kan iedereen terecht met vragen over bijvoorbeeld ontslag, reorganisatie, concurrentiebeding, arbeidscontracten, loonbetaling of andere zaken die met arbeidsrecht te maken hebben.

Jos van Bohemen is advocaat arbeidsrecht bij Berntsen Mulder Advocaten. “Met het spreekuur willen we iedereen op een laagdrempelige manier de mogelijkheid bieden om met een advocaat of jurist te overleggen over een kwestie op het gebied van arbeidsrecht. Vaak kunnen we direct al een eerste advies geven.”


Uiteraard kunt u buiten dit spreekuur ook altijd terecht met vragen of een eerste advies. Bel met de sectie arbeidsrecht via tel. 0172-427194.