Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
14 november 2017

Gratis spreekuur arbeidsrecht op vrijdag 24 november 2017

Gratis spreekuur arbeidsrechtGratis spreekuur arbeidsrecht​Elke laatste vrijdag van de maand houden wij gratis juridisch spreekuur op de locatie van WerkVinden 2.0 aan de Zuidpoolsingel 172. Van 11.00 uur tot 12.00 uur zit een advocaat of jurist paraat om vragen over arbeidsrecht te beantwoorden. De eerstvolgende keer is op vrijdag 24 november.

Bezoekers kunnen er terecht voor een gratis adviesgesprek. "Het spreekuur is bedoeld voor iedereen die eens vrijblijvend met een advocaat wil sparren," zegt advocaat Jos van Bohemen. "Werknemers of werkgevers die willen weten welke rechten en plichten ze hebben zijn welkom. De arbeidsmarkt is erg in beweging. Het nieuwe kabinet heeft weer allerlei nieuwe plannen. Ook op het gebied van de arbeidsmarkt staat er veranderingen op stapel."

Maximaal 10 minuten wachten

Het juridisch spreekuur is gebaseerd op vrije inloop. Wanneer de 'wachtkamer' vol is, duurt een gesprek maximaal 10 minuten. Van Bohemen: "De tijd die er is voor een gesprek is onder meer afhankelijk van het aantal bezoekers. Als er niemand zit te wachten, kan een gesprek rustig iets langer duren."

Wie niet in de gelegenheid is om langs te komen, kan buiten het spreekuur om uiteraard ook altijd bellen. Tel. 0172-427194. Een eerste adviesgesprek is altijd gratis.


  Werkvinden 2.0 is te vinden aan de Zuidpoolsingel 172, waarvan de ingang aan de zijkant van het iFlowgebouw is te vinden. Parkeren kan gratis op het tegenovergelegen bedrijventerrein.