Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
04 april 2016

Gratis online spreekuur op 22 april

Mensen die een eerste advies willen hebben over een bepaalde juridische kwestie maar geen gelegenheid hebben naar een advocatenkantoor te gaan, kunnen op vrijdag 22 april gebruik maken van het online spreekuur van Berntsen Mulder Advocaten.

Bij het online spreekuur kunnen belangstellenden via een Skype-verbinding een gesprek voeren met advocaat Carst Teiwes. “Het voordeel van een Skypeverbinding boven een telefoongesprek is simpelweg dat je elkaar ziet,” meent Carst Teiwes. “Dat maakt het een stuk persoonlijker. Tegelijkertijd willen we mensen ook het gemak bieden om vanaf elke gewenste plaats met ons in contact te treden.”

Het spreekuur is gratis en vindt plaats op vrijdagochtend 22 april, tussen 11.00 en 12.00 uur. “Mensen kunnen zich aanmelden via een speciale pagina op onze website. Daarmee voorkomen we dat belangstellenden lang moeten wachten. De gesprekken duren maximaal tien minuten. Ik weet uit ervaring dat dat vaak voldoende is voor een eerste advies waar mensen wat aan hebben.”

Print Friendly and PDF