Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
17 september 2015

Gratis juridisch spreekuur arbeidsrecht op vrijdag 25 september

Op vrijdag 25 september van 11.00 uur tot 12.00 uur houdt Berntsen Mulder Advocaten weer juridisch spreekuur op de locatie van WerkVinden 2.0 aan de Zuidpoolsingel 172 in Alphen aan den Rijn.

Bezoekers kunnen er terecht voor een gratis adviesgesprek met advocaat Pierre van Geffen, specialist op het gebied van arbeidsrecht. "Iedereen is de afgelopen zomervakantie alweer vergeten, maar wij arbeidsrechtadvocaten zeker niet," zegt hij. "Integendeel: afgelopen zomervakantie is een enorme verandering op het gebied van arbeidsrecht doorgevoerd. De wet wordt in stappen veranderd, en de grootste veranderingen zijn nu een feit. Het heeft gevolgen voor iedereen."

"Werkgevers en werknemers merken die veranderingen eigenlijk pas op het moment dat ze daadwerkelijk tegen een probleem of vraagstuk aanlopen. Pas dan zie je wat er anders is ten opzichte van de oude situatie."

Berntsen Mulder Advocaten houdt elke laatste vrijdag van de maand juridisch spreekuur bij de Alphense vrijwilligersorganisatie WerkVinden 2.0. Wie niet in de gelegenheid is om langs te komen, kan buiten het spreekuur om uiteraard ook altijd bellen. Tel. 0172-427194. Een eerste adviesgesprek is altijd gratis.


  Werkvinden 2.0 is te vinden aan de Zuidpoolsingel 172, waarvan de ingang aan de zijkant van het iFlowgebouw is te vinden. Parkeren kan gratis op het tegenovergelegen bedrijventerrein.