Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
26 april 2016

Gratis advies op de Dag van het Arbeidsrecht op 19 mei 2016

Gratis adviesgesprekken over ontslag, transitievergoeding of nieuw arbeidsrecht

Berntsen Mulder Advocaten houdt op donderdag 19 mei de Dag van het Arbeidsrecht. Deze dag kunnen particulieren én ondernemers een gratis adviesgesprek voeren over bijvoorbeeld (dreigend) ontslag, het nieuwe arbeidsrecht, een gouden handdruk of arbeidscontracten.

Advocaten gespecialiseerd in het arbeidsrecht zitten van 9.00 uur tot 20.00 uur paraat in het kantoor aan het Burgemeester Visserpark 13 in Alphen aan den Rijn. Aanmelden is verplicht en kan via tel. 0172 - 42 71 94. Wie op deze datum niet kan, mag ook op een andere datum langskomen.

Wijzigingen in de wet

Advocaat Jos van Bohemen: “Het arbeidsrecht is altijd in beweging. Vorig jaar werden grote wijzigingen doorgevoerd, maar in april kondigde minister Asscher alweer de eerste wijzigingsvoorstellen aan. Dit zijn zogeheten reparatievoorstellen, als gevolg van signalen uit de arbeidsmarkt. Deze veranderingen zijn nog niet doorgevoerd, maar leveren voor werkgevers én werknemers wel weer de nodige vragen op.”

Juridische stappen

“Veel mensen weten niet wat ze moeten doen als ze ineens met een ontslag of reorganisatie te maken krijgen,” zegt Van Bohemen. “Driekwart van de mensen ondertekent blind documenten die ze voor hun neus krijgen. Ik weet zeker dat je er altijd meer uit kan halen als je een advocaat inschakelt. Of stel dat iemand op staande voet wordt ontslagen. Als dat werkelijk onterecht is, is er geen enkele reden om géén juridische stappen te zetten. Veel mensen hikken tegen de kosten aan. Wij zijn altijd transparant over de vraag of het de moeite waard is juridische stappen te zetten. Er zijn vaak mogelijkheden om de kosten bij een andere partij neer te leggen.”

Wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in. Of bel met 0172 - 49 43 45.


In 2017 houden wij een Week van het Arbeidsrecht. Ook dan is gratis advies mogelijk, van 8 tot en met 12 mei 2017. Info en aanmelden kan hier.