Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
16 augustus 2016

Gratis advies op de Dag van de Scheiding 2016

'Deskundige begeleiding bij scheiding is essentieel'

Familierechtspecialist Jacomien KapteijnOp vrijdag 9 september wordt de Dag van de Scheiding gehouden. Berntsen Mulder Advocaten doet er ook weer aan mee. Mensen met vragen over onder meer scheiding, alimentatie, ouderschapsplan, pensioenafwikkeling en mediation zijn welkom voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Afspraken in het kader van de Dag van de Scheiding zijn mogelijk op vrijdag 9 september, of in de week daarna. Vragen kunnen worden afgevuurd op één van de vier familierechtspecialisten.

Bel direct voor een afspraak voor gratis en vrijblijvend advies

“Vragen kunnen gaan over een scheiding en alles wat daarmee te maken heeft,” zegt familierechtspecialist Jacomien Kapteijn. “Je kunt hierbij denken aan vragen over de invulling van een ouderschapsplan en het bewerkstelligen van een goede zorgregeling voor de kinderen. Maar ook over alle financiële en fiscale gevolgen van een scheiding. Denk aan de kinder- en partneralimentatie, de gevolgen voor de inkomenssituatie, hoe om te gaan met de gezamenlijke woning, de gevolgen voor het pensioen. En zo zijn er nog tal van zaken om rekening mee te houden. Ook kunnen mensen bij ons terecht met vragen over mediation.”

Gevolgen van scheiding

De Dag van de Scheiding is ooit bedacht om mensen er op te wijzen dat goede begeleiding bij een scheiding heel belangrijk is. “Er komt veel bij kijken als mensen besluiten uit elkaar te gaan. Zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn, is een goede begeleiding van essentieel belang. Een scheiding heeft vaak ook verstrekkende financiële gevolgen voor de beide partners en het is daarom belangrijk dat je goed wordt geadviseerd door een specialist op het gebied van het familierecht. Op de Dag van de Scheiding kunnen mensen gratis en vrijblijvend al hun vragen stellen aan een van onze familierechtspecialisten.”

Aanmelden voor de Dag van de Scheiding is verplicht en kan via tel. 0172-427195. Of via onderstaand formulier.