Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
25 augustus 2015

Dansende advocaat: Matthijs Mulder doet mee aan Alphense danswedstrijd

Normaal gesproken voert advocaat Matthijs Mulder zijn kunsten uit in de rechtzaal. Maar binnenkort verschijnt hij... op de dansvloer! Matthijs doet mee aan de Alphense danswedstrijd Dancing with the Alphense Stars.

Net als vorig jaar organiseert De Vos Danscentrum deze lokale versie van Dancing with the Stars. De finale vindt plaats op zaterdag 12 september in Theater Castellum. Een deel van de opbrengst van de kaartverkoop gaat naar een goed doel, te weten het Prinses Beatrix Spierfonds.

Leuk

"Een tijdje terug vroeg Ronald de Vos me of ik dit jaar mee wilde doen," vertelt Matthijs Mulder. "Nou, dat leek me wel heel bijzonder. Zo'n danswedstrijd is natuurlijk onwijs leuk. Kijk, als ze me hadden gevraagd voor iets als 'de sterkste man van Alphen', dan had ik dat wel aan me voorbij laten gaan, haha.".

Tegenstanders

Aan deze editie doen acht bekende Alphenaren mee. Zij worden ieder gekoppeld aan een ervaren danser of danseres en gaan op die manier de strijd met elkaar aan. Onze 'dancing king' Matthijs Mulder moet het opnemen tegen Toob Alers, Manouk Gijsman, Nelleke Rimmelzwaan, Desiree van Brussel, Myong Berlijn, Sebastiaan Ponsioen en Ferdi Reedijk. Zij hebben allen vijf weken de tijd om hun dancing skills bij te schaven.

Danspartner Priscilla van Kempen

"We zijn flink aan het trainen," zegt Matthijs Mulder, die is gekoppeld aan danseres Priscilla van Kempen (ex-Nederlands Kampioene Latijns-Amerikaanse dansen). "En ik kan zeggen dat het behoorlijk pittig is. Ik heb vele jaren geleden wel dansles gehad, maar nu viel het me behoorlijk tegen. Het zijn niet alleen de danspasjes die je je eigen moet maken, maar er zit ook een hele choreografie aan vast. Ik moet veel oefenen. 's Avonds gaan bij mij thuis in de huiskamer de bank en tafel wel opzij, zodat ik extra kan oefenen."


Lees ook:

Studio Alphen Uitzending 1 - voorbereidingen (filmpje)

Dancing with the Alphense Stars 2015 brengt spektakel op de dansvloer.

Kick off van Dancing with the Alphense Stars 2015.

Janine Heemskerk wint eerste editie Dancing with the Alphense Stars 2014.

Uitzendingen Studio Alphen

Uitzending 3:

 

Uitzending 1: