Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding

Dag van het Arbeidsrecht op vrijdag 1 mei

Gratis adviesgesprekken over ontslag of nieuw arbeidsrecht

ALPHEN AAN DEN RIJN - Berntsen Mulder Advocaten houdt op vrijdag 1 mei de Dag van het Arbeidsrecht. Deze dag kunnen particulieren én ondernemers een gratis adviesgesprek krijgen over bijvoorbeeld (dreigend) ontslag, het nieuwe arbeidsrecht, een gouden handdruk of arbeidscontracten.

Advocaten gespecialiseerd in het arbeidsrecht zitten van 9.00 uur tot 17.00 uur paraat in het kantoor aan het Burgemeester Visserpark 13 in Alphen aan den Rijn. Aanmelden is verplicht en kan via tel. 0172 - 42 71 94. Wie op deze datum niet kan, mag ook op een andere datum langskomen.

Advocaat Jos van Bohemen: “Het arbeidsrecht is op de schop gegaan. Toch merk ik in mijn dagelijkse praktijk dat er nog heel veel vragen over leven. Zowel bij werkgevers als bij werknemers. Het ontslagrecht verandert bijvoorbeeld. Een gevolg is dat het wel goedkoper wordt om iemand te ontslaan, maar ook moeilijker. Om mensen te helpen in dit soort situaties organiseren we ook dit jaar weer de Dag van het Arbeidsrecht.”

“Veel mensen weten niet wat ze moeten doen als ze ineens met een ontslag of reorganisatie te maken krijgen,” zegt Van Bohemen. “Driekwart van de mensen ondertekent blind documenten die ze voor hun neus krijgen. Ik weet zeker dat je er altijd meer uit kan halen als je een advocaat inschakelt. Of stel dat iemand op staande voet wordt ontslagen. Als dat werkelijk onterecht is, is er geen enkele reden om geen juridische stappen te zetten. Veel mensen hikken tegen de kosten aan. Wij zijn altijd transparant over de vraag of het de moeite waard is juridische stappen te zetten. Er zijn vaak mogelijkheden om de kosten bij een andere partij neer te leggen.”


Wilt u een afspraak maken? Klik dan op onderstaande button. Of bel met 0172 - 49 43 45.