Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
04 mei 2015

Dag van het Arbeidsrecht levert veel vragen op

Op vrijdag 1 mei hielden we onze jaarlijkse Dag van het Arbeidsrecht. Het leverde veel vragen op in het kader van de nieuwe Wet Werk en Zekerheid.

Dat de Wet Werk en Zekerheid vragen oproept, zoveel werd eens te meer duidelijk. Zowel werkgevers als werknemers wisten de burelen van Berntsen Mulder Advocaten te vinden, om daar uitleg of advies te krijgen over de (on)mogelijkheden van de nieuwe wet. De één voelde een ontslag boven zijn hoofd hangen en wilde weten wat zijn rechten zijn. De ander vroeg zich af wat de mogelijkheden zijn om vanwege bedrijfseconomische redenen afscheid te nemen van een werknemer. Sommige werknemers zijn in overleg met hun baas over een beëindigingsovereenkomst en willen weten op welke vergoeding zij kunnen rekenen.

Bovenstaand zomaar een dwarsdoorsnede van vragen die leven. Wij waren er voor de antwoorden. Onze advocaten hebben de bezoekers met plezier geholpen en kijken met tevredenheid terug op de Dag van het Arbeidsrecht. Niet alle afspraken die zij maakten, vonden plaats op de Dag van het Arbeidsrecht zelf. Enkele dagen voor of na onze themadag waren de gratis adviesgesprekken ook mogelijk.


Mocht u vragen hebben over het arbeidsrecht binnen de nieuwe Wet Werk en Zekerheid, neem gerust contact op met één van onze arbeidsrechtadvocaten. Klik op de foto voor contactgegevens of bel direct met secretaresse Sietske Salentijn via tel. 0172 - 42 71 94.


Jos van Bohemen


Jacomien Kapteijn


Pierre van Geffen