Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
16 mei 2017

Bezoekers opgelet: omleiding vanwege afsluiting Burgemeester Visserpark

Omleiding vanwege afsluiting Visserpark (klik voor groot)Ons kantoor is vanwege wegwerkzaamheden aan de Prins Bernhardlaan moeilijker bereikbaar.

Het Burgemeester Visserpark is vanaf de Prins Bernhardlaan niet te bereiken. Er is een omleiding ingesteld. Zie het plaatje recht. Even klikken voor een groot exemplaar. Locatie 1 is het Burgemeester Visserpark 13-15, locatie 2 is onze locatie Wilhelminalaan 12.

Komende vanuit Alphen-Noord moet u bij het kruispunt met de Willem de Zwijgerlaan linksaf slaan en dan meteen de eerste weg rechts de Ambonstraat in. Als u dan rechtdoor rijdt, komt u vanzelf uit op het Burgemeester Visserpark.

Komende vanaf Alphen-Oost, komt u via de Julianabrug. Over de brug moet u bij de eerste stoplichten linksaf, de Ambonstraat in. Als u daarna rechtdoor rijdt, komt u op het Burgemeester Visserpark uit.

Komende vanuit zuidelijke richting, moet u bij de rotonde Raoul Wallenbergplein de afslag naar het gemeentehuis nemen. Dat is de Castellumstraat. Dan neemt u de De Smethstraat. Let op: dit is een smal weggetje waar ook tegenliggers kunnen komen. Als u deze straat volgt, komt u uit op het Burgemeester Visserpark.

Het is nog onduidelijk hoe lang de afsluiting duurt.

Klik hier voor Google Maps.