Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
29 september 2014

Berntsen Mulder wederom sponsor van de 10 kilometerloop tijdens de 20 van Alphen 2015

Berntsen Mulder is weer sponsor van de 10 kilometer prestatieloop tijdens de 20 van Alphen, het hardloopevenement dat 1 maart 2015 wordt gehouden in Alphen aan den Rijn. De 20 van Alphen beleeft dit keer een speciale editie. Het is de 50e keer dat het evenement wordt gehouden in Alphen en daarom heeft de organisatie het omgedoopt tot de 20 van Goud.

Ook aan deze 'gouden editie' van het prachtige evenement wilde Berntsen Mulder Advocaten graag zijn naam weer verbinden. Door middel van sponsoring steunen wij een geweldig sportief evenement, waar duizenden mensen actief aan meedoen en waar nog eens duizenden mensen vanaf de zijlijn van genieten. Het wordt weer één groot feest.

Ons advocatenkantoor brengt ook weer een businessteam op de been. In dit team doen niet alleen klanten en relaties van ons kantoor mee, maar ook een aantal sportieve collega's. Team Berntsen Mulder bestaat uit een team van recreatielopers, voor wie gezelligheid een belangrijk onderdeel van het hardlopen vormt. Maar we formeren ook een prestatieteam, met snelle lopers, die een gooi willen doen naar teamprijzen.

De inschrijving voor de 20 van Alphen is begonnen. En dat betekent dat ook Berntsen Mulder weer een team van lopers gaat enthousiasmeren om mee te doen. Deelnemers die vorig jaar met team Berntsen Mulder meeliepen, krijgen apart bericht. Ook is er een aparte website BM 20 van Alphen, waarop het reilen en zeilen van team Berntsen Mulder wordt bijgehouden.