Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
05 september 2016

Berntsen Mulder Advocaten weer sponsor van 20 van Alphen

Berntsen Mulder Advocaten is ook in 2017 weer sponsor van de 10 kilometer prestatieloop tijdens de 20 van Alphen. Het is voor het vierde jaar dat wij onze naam verbinden aan de populairste afstand van het Alphense hardloopfeest.

De 20 van Alphen is al jarenlang de openingsklassieker op de hardloopagenda. Het is de start van het buitenseizoen op hardloopgebied. Al sinds jaar en dag wordt de wedstrijd op de eerste zondag van maart gehouden. Sinds 4 jaar is Berntsen Mulder Advocaten de naamsponsor van de 10 kilometer prestatieloop. Elk jaar doen daar zo'n 1500 hardlopers aan mee.

"Als kantoor vinden we het belangrijk een steentje bij te dragen aan de maatschappij in Alphen en omgeving," zegt advocaat Matthijs Mulder. "We zijn altijd al een sportief kantoor geweest. We vinden sport belangrijk en veel van onze medewerkers zijn zelf fervent hardloper of fietser. De 20 van Alphen is één de de grootste, zo niet het grootste evenement van Alphen. Een dag die in het teken staat van sportiviteit en gezelligheid. Of je nu meedoet aan één van de afstanden of gezellig langs het parcours staat om de lopers aan te moedigen. Voor ons is het daarom prachtig dat we onze naam mogen verbinden aan de 20 van Alphen. We zijn daar trots op."

Net als voorgaande jaren doet Berntsen Mulder Advocaten ook mee met een aantal business teams, bestaand uit relaties en medewerkers van kantoor. Elk jaar brengt Berntsen Mulder Advocaten meer dan 50 hardlopers op de been, die in een BMA-hardloopshirt meedoen aan de loop. In 2016 was dat in samenwerking met ondernemersverenging VOA en 4Sport Training Center. In 2017 gaat Berntsen Mulder Advocaten weer zelfstandig een team op de been brengen.

Facebook

Nieuw dit jaar is dat de verrichtingen van het team ook de nodige aandacht krijgen op de Facebookpagina van kantoor. Wie de pagina een 'vind ik leuk' geeft, blijft automatisch op de hoogte.

Strava

En voor de fanatieke hardlopers die gebruik maken van Strava, hebben we dit jaar ook een zogeheten 'Strava-club' opgericht. Wie Strava heeft, kan lid worden en zijn of haar verrichtingen delen met de andere clubleden.

Meer info en aanmelden

Meer informatie over de 20 van Alphen is te vinden op de pagina 20 van Alphen van ons kantoor. En als u een link of relatie heeft met ons kantoor, kunt u zich aanmelden om mee te doen met ons team. Daar zijn geen kosten aan verbonden. U krijgt bovendien een mooi hardloopshirt om te dragen tijdens de 10 kilometer prestatieloop.